• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2024

20:00

Ljubavni horoskop do 15. juna! Blizanci svima privlačni, Strelčevi se zaljubljuju u prijatelja, a evo ko ima puno prilika za flert

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 15. juna! Blizanci svima privlačni, Strelčevi se zaljubljuju u prijatelja, a evo ko ima puno prilika za flert

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Blizancima, gde donosi flert preko poruka i intenzivno dopisivanje. Blizance, Vage i Vodolije će najviše osetiti uticaj Venere iz Blizanaca.

OVAN

U narednom periodu moraćete da uložite energiju u sređivanje nereda koji ste verovatno sami napravili. Možda ćete morati da krenete u novi početak, a možda ćete odlučiti da ljubav sačeka neko drugo vreme i uživaćete u slobodi.

BIK

Fizička komponenta ljubavi biće vam izuzetno bitna. Toliko da biste mogli da se upustite u odnos koji nije smislen, samo da biste doživeli nešto uzbudljivo. Ponekad mešate emocije sa strašću i to vas može uvaliti u nevolje.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Primetićete da vas svi gledaju sa interesom i da ste svima privlačni. To je zbog toga što ćete biti pod uticajem planete Venere. Takođe, biće i nekih drugih uticaja koji će dodati na misteriji, harizmi i raznim drugim privlačnim osobinama.

RAK

Osećaćete se bolje, što će imati pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Kada se čovek loše oseća, nije mu ni do ljubavi ni do bilo čega drugog. Ipak, ne bi trebalo da očekujete krupne promene, već nove kontakte koji nagoveštavaju nešto lepo.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Vi ste u ovom periodu dobro raspoloženi bez obzira na okolnosti koje prate vaš život. Zbog toga imate optimističan stav u svakom slučaju. Možda će vas obradovati da čujete da ćete naredne nedelje biti znatno raspoloženiji za neku trajniju varijantu u ljubavi.

DEVICA

Imaćete mnogo više prilika za zabavu i druženje u atmosferi koja ohrabruje ljubav. Vaš ljubavni život je bio prilično siromašan ili lišen dešavanja, ali naredni period obećava da će se nešto pozitivno desiti.

VAGA

Odahnućete jer izlazite iz napornog i nestabilnog perioda. Neće se odmah srediti sve ono što je u prethodnom periodu pošlo po zlu, ali barem neće biti novih nevolja koje se gomilaju i dodaju na već postojeće probleme.

ŠKORPIJA

Upadljivo ste atraktivni, što će vam doneti i više prilika za flert, romansu, a možda i ljubav. Bićete fokusirani na sferu ljubavi i aktivno ćete tražiti prilike, što će uvećati vaše šanse da doživite baš ono što želite.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Od naredne nedelje imaćete šanse da nađete ljubav ili priliku za romansu preko nekoga iz kruga prijatelja. Ako ne to, onda ćete razviti romantična osećanja prema nekome koga ste do ovog momenta videli samo kao prijatelja ili prijateljicu.

JARAC

Bićete okupirani drugim sferama života, zbog čega možda uopšte nećete razmišljati o ljubavi. Jedino što bi vas moglo inspirisati u toj sferi je neko totalno drugačiji ili neko egozotičan, ako se takva osoba uopšte pojavi u vašem životu.

VODOLIJA

Pre svega imaćete priliku da razgovarate sa osobom koja vam se dopada ili ćete imati dobru komunikaciju sa partnerom. U svakom slučaju, komunikacija je bitna i može dobro da se iskoristi ako osoba želi da napravi pomak u ljubavnom životu.

Foto: Shutterstock

 

 

RIBE 

Neredna sedmica će svakako biti mnogo povoljnije vreme za ljubav, s obzirom na to da u prethodnom periodu uopšte niste imali dobru sreću u sferi ljubavi. Imaćete prilike da upoznate privlačne osobe sa kojima ćete se dobro slagati.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija