• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2024

18:00

Otkrivamo šta svaki horoskopski znak želi u seksu! Ovo sigurno niste znali

Shutterstock

Horoskop

Otkrivamo šta svaki horoskopski znak želi u seksu! Ovo sigurno niste znali

Podeli vest

Astrologija mnogo toga govori o nama, pa i o tome šta svaki horoskopski znak želi u krevetu.

Evo šta svaki horoskopski znak posebno voli u seksu:

Ovan 

Ovnovi su poznati po svojoj strasti i energiji u krevetu. Vole da preuzmu inicijativu i da budu dominantni.

Oni uživaju u avanturističkim i dinamičnim seksualnim iskustvima. Takođe cene partnera koji je samouveren i spreman da istražuje nove stvari.

Spontanost i uzbuđenje su ključni za zadovoljavanje Ovna.

Foto: Shuterstock

 

 

Bik

Bik voli senzualnost i spor, promišljen pristup seksu. Oni uživaju u dugoj predigri i fizičkom dodiru.

Oni cene udobnost i luksuz i vole da stvaraju romantičnu atmosferu.

Posebno će ih zadovoljiti partner koji ume da ih mazi i daje im osećaj sigurnosti i stabilnosti. Za Bika, seks je umetnost koju treba ceniti i uživati u njoj.

Blizanci 

Blizanci su radoznali i vole raznolikost u svom seksualnom životu. Oni uživaju u verbalnoj komunikaciji i često ih pokreće razgovor pre, tokom i posle seksa.

Oni cene partnera koji je otvoren za eksperimentisanje i promene. Rutina im brzo dosadi, pa im je važno da seks bude dinamičan i stimulativan.

Inteligencija i duhovitost u krevetu su veliki plus.

Foto: Shutterstock

 

 

Rak 

Rakovi su emotivni i traže duboku emocionalnu vezu u seksu.

Uživaju u intimnim i nežnim trenucima, a predigra im je veoma važna.

Oni cene partnera koji je pažljiv i razume njihove potrebe. Vole da stvore bezbedno okruženje gde se mogu potpuno opustiti. Za Rakove, seks je izraz ljubavi i povezanosti.

Lav 

Lavovi vole da budu u centru pažnje i uživaju u dramatičnom i strasnom seksu.

Oni cene komplimente i divljenje svojih partnera. Oni uživaju u igranju uloga i fantaziji koji im omogućavaju da pokažu svoju kreativnost.

Posebno će ih oduševiti partner koji ume da ih pohvali i učini da se osećaju važnim. Seks za Lava mora biti intenzivan i nezaboravan.

Devica

Device su detaljne i analitične, što se ogleda u njihovom pristupu seksu.

Ovaj znak uživa u čistoći i urednosti, i cene partnera koji ih drži blizu sebe.

Predigra i postepeno podizanje napetosti su veoma važni za Device. Oni vole da udovolje svom partneru i veoma su osetljivi na njegove potrebe. Seks za Devicu je kombinacija fizičke i mentalne stimulacije.

Foto: Shuterstock

 

 

Vaga 

Vage cene estetiku i harmoniju, što se odražava i na njihov seksualni život. Oni uživaju u romantičnoj i elegantnoj atmosferi.

Seks za njih treba da bude uravnotežen i obostran, a predigra je veoma važna. Oni cene partnera koji je nežan i pažljiv i voli da stvara prijatno okruženje.

Uživaju u telesnoj harmoniji i estetski dopadljivom iskustvu, tako da u njihovoj garderobi uvek postoji zavodljiva kombinacija namenjena seksu. 

Škorpija

Škorpije su intenzivne i strastvene, a seks za njih predstavlja duboku emocionalnu i fizičku vezu.

Vole da istražuju mračnije i dublje strane seksualnosti. Oni cene partnera koji je otvoren za intenzivna i ponekad ekstremna seksualna iskustva.

Za Škorpije je poverenje ključno, jer im omogućava da se potpuno predaju. Seks sa Škorpijom je često duboko transformativan i moćan.

Foto: Shuterstock

 

 

Strelac 

Strelčevi su avanturistički nastrojeni i vole da istražuju nove stvari u seksu. Cene slobodu i spontanost, pa im je važno da njihov seksualni život bude uzbudljiv i dinamičan.

Oni uživaju u putovanjima i egzotičnim iskustvima koja mogu da unesu u svoj seksualni život. Posebno će ih obradovati partner koji deli njihov entuzijazam.

Seks za Strelca treba da bude zabavan i pun energije.

Foto: Shuterstock

 

 

Jarac 

Jarčevi su ozbiljni i odgovorni, ali u seksu mogu biti veoma strastveni i odani. Oni cene stabilnost i pouzdanost i vole kontrolu i strukturu.

Oni uživaju u seksualnim iskustvima koja su dobro planirana i izvedena.

Posebno će ih oduševiti partner koji može da kombinuje strast sa praktičnošću. Seks za Jarca je kombinacija strasti i discipline.

 

Vodolija

Vodolije su nekonvencionalne i vole da eksperimentišu u seksu. Oni cene intelektualnu stimulaciju i često ih uzbuđuju razgovori o neobičnim temama.

Oni uživaju u slobodnom i nekonvencionalnom pristupu seksu. Posebno će ih zadovoljiti partner koji je otvoren za inovacije i promene. Seks za Vodolije treba da bude jedinstven i pun iznenađenja.

Foto: Shuterstock

 

 

Ribe


Ribe su emotivne i senzualne, traže duboku emocionalnu vezu u seksu.

Uživaju u romantičnoj i maštovitoj atmosferi. Oni cene partnera koji je nežan i pažljiv i voli da stvara intimne trenutke.

Seks za Ribe se često povezuje sa dubokim emocijama i duhovnošću. Posebno će ih zadovoljiti partner koji može da razume njihove emocionalne dubine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija