• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2024

08:10

5 znakova će doživeti ljubav u drugom braku! Sudbina neće moći da se izbegne!

Shutterstock

Horoskop

5 znakova će doživeti ljubav u drugom braku! Sudbina neće moći da se izbegne!

Podeli vest

Ako trenutno nemate sreće u ljubavi, ne brinite, možda će vam drugi brak biti sve ono o čemu ste ikada sanjali.

Astrologija nam omogućava veći uvid u našu ličnost ali i o načinu na koji pristupamo u vezama. Često možemo videti kroz naš horoskopski znak kada ćemo doživeti pravu ljubav, koliko ćemo puta biti u bračnoj zajednici...

Ovan

Ovnovi su poznati po strastvenoj i vatrenoj prirodi. U svoje druge brakove unose isti entuzijazam i uzbuđenje koje su imali u prvom. Ovan je odlučan i uporan i ne boji se da preuzme inicijativu u podgrevanju romanse. Spontani su, često iznenađuju partnere promišljenim gestovima, a vole avanture i nova iskustva. Ovnovi su prirodni romantičari, što ih čini veštima u paljenju varnica u drugom braku.

Bik

Bikovima vlada Venera, planeta ljubavi, što ih čini romantičnima. U druge brakove donose senzualnost i stabilnost. Bik odvaja svoje vreme da izgradi snažnu emocionalnu vezu s partnerom, stvarajući čvrste temelje za romansu. Oni cene finije stvari u životu i uživaju u maženju i obasipanju voljenih osoba ljubavlju i poklonima. Bik je znak koji zna kako da učini da se partneri osećaju cenjeno i voljeno, ponovo raspirujući romansu bez napora.

Foto: Shuterstock

 
 

Rak

Rakovi su duboko emotivni i brižni. U drugom braku brigom i pažnjom ističu romantičnu stranu. Oni su empatični i intuitivni, često osećaju partnerove potrebe i želje, a da oni ne moraju reći ni reč. Rakovi stvaraju toplu atmosferu punu ljubavi, osiguravajući da njihov odnos deluje kao sigurno utočište. Njihova nepokolebljiva emocionalna podrška i privrženost ponovo rasplamsavaju strast.

Vaga

Vage su poznate po ljubavi prema ravnoteži i harmoniji. U drugom braku briljiraju u ponovnom pokretanju romanse šarmom. Sposobnost Vage da vidi obe strane situacije čini ih odličnim u sklapanju komunikacija i rešavanju sukoba s ljubaznošću. Vole da stvaraju lepa i romantična okruženja, koja mogu ponovo da zapale iskru u njihovim vezama. Prirodna harizma i gracioznost Vage čine ih majstorima ljubavi i ponovnom pokretanju romantike.

Riba

Ribe su sanjari i idealisti. U drugom braku briljiraju kroz svoje duboke emocionalne veze. Neverovatno su empatične i pune razumijevanja, zbog čega se njihovi partneri osećaju istinski viđenima i cenjenima. Ribe su kreativne i maštovite, često u odnose ulivaju osećaj magije i čuda. Oni unose osećaj duhovne i emocionalne dubine u svoja partnerstva, ponovo rasplamsavajući romantične plamenove. Razvod im nije nepoznanica jer su spremni uvek ponovo da vole, nekog novog. 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija