• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2024

09:32

Stiže pun Mesec u Jarcu! 22. jun je ključan datum  - 4 znaka neka se spreme za velike promene

Shutterstock

Horoskop

Stiže pun Mesec u Jarcu! 22. jun je ključan datum - 4 znaka neka se spreme za velike promene

Podeli vest

Pun Mesec očekuje nas u zemljanom znaku Jarca 22. juna i astrolozi ga nazivaju još i "Mesec jagode". Ovaj astrološki aspekt imaće uticaj na sve znakove Zodijaka, a posebno na Jarčeve, Ovnove, Vage i Rakove.

Ovogodišnji pun Mesec jagoda biće u Jarcu, desetom horoskopskom znaku. Kako je Jarac povezan sa napornim radom, ambicijom i disciplinom, za ovaj pun Mesec se kaže da je vreme za fokusiranje na karijeru i lične aspiracije. Možda ćete osetiti pojačan osećaj odgovornosti i produktivnosti prema svojim ciljevima, ambicijama i celokupnom životnom putu. Priliv energije Jarca pomoći će vam da ostanete prizemljeni i fokusirani, omogućavajući vam da preduzmete praktične korake ka postizanju ciljeva.

Takođe, važno je napomenuti da će planetarni vladar Jarca, Saturn, biti retrogradan u Ribama nekoliko dana kasnije, što će ovaj pun Mesec jagode učiniti moćnim vremenom za razmatranje kako možemo da preuzmemo zreliji i odgovorniji pristup svom životu.

Foto: Shutterstock

 

 

Mesec jagode

U nekim duhovnim tradicijama, Mesec jagode se vidi kao simbol ljubavi i prosperiteta. Vreme je da uživamo u slatkoći života i povežemo se sa ljubavlju i obiljem koji nas okružuje. Pošto su jagode povezane sa srčanom čakrom, ovaj pun Mesec može da vas podstakne da izrazite više saosećanja prema sebi i drugima dok aktivno sledite svoje planove. Bilo da ga vidite kao vreme proslave, razmišljanja ili transformacije, snažan je podsetnik da smo svi deo nečega većeg od nas samih.

Pun Mesec u Jarcu najviše će osetiti Jarčevi, Ovan, Rakovi i Vage.

JARAC

Vreme je da preispitate svoje životne prioritete. Savet je da ne donosite odluke u afektu.

RAK

Ukoliko ste u braku, očekuje vas kriza. Takođe, dugogodišnje poslovno partnerstvo će biti na testu izdržljivosti.

VAGA

Očekuju vas porodični problemi ili mogućnost preseljenja. Imaćete komplikacije oko stana i jednog člana porodice.

OVAN

Pred vama je period koji donosi velike promene na poslu. To može da uslovi promenu posla ili same pozicije na radnom mestu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija