• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2024

13:12

Bjanka Censori ponovo gola! Obukla je providnu haljinu bez donjeg veša - sve je bilo na izvolte (FOTO)

Instagram

Moda i lepota

Bjanka Censori ponovo gola! Obukla je providnu haljinu bez donjeg veša - sve je bilo na izvolte (FOTO)

Podeli vest

Bjanka Censori i njen suprug Kanje Vest uslikani su u ekskluzivnom restoranu u Firenci, u Italiji. Bjanka je ponovo nosila golu haljinu, koja praktično sve otkriva.

Bjanka Censori je nosila  lepršavu belu haljinu koja je bila potpuno providna. 

Haljina inspirisana kišnim mantilom imala je visok dekolte, duge rukave i suknju koja se širi do poda. Providan materijal u potpunosti je otkrio  telo - videlo se da Bjanka ispod haljine uopšte ne nosi donji veš.

Odabrala je jednostavne sandale sa visokim potpeticama, a kosu je skupila u punđu. 

Kanje Vest je nosio ležernu, opuštenu sportsku odeću - beli duks i pantalone, a na nogama je imao bele patike.

U jednom trenutku Bjanka je ustala od stola i prošetala po ekskluzivnom restoranu u svojoj skandaloznoj kreaciji.

Ona, inače, od udaje za Kanje Vesta u decembru 2022, u javnosti često nosi providne kreacije bez donjeg veša izazivajuću osudu i negativne komentare.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Amerika imala savršen plan u Evropi! Evo kako su od celog kontinenta napravili svoju koloniju!
Live TV

Amerika imala savršen plan u Evropi! Evo kako su od celog kontinenta napravili svoju koloniju!

Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je da su pokušaji sa zapada da izoluje Rusiju propali. Sa druge strane, njegova poseta Severnoj Koreji izazvala je tenzije na Zapadu. O ovome, ali i o sve težoj situaciji u Gazi govorili su, u emisiji "Rat uživo", prof. dr Stevica Deđanski, analitičar i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program javio se iz Nemačke politikolog Andreja Lović koji je govorio o novim unutrašnjim problemima koje ima ova država.

19.06.2024

19:53

Amerika se trese od sastanka Putina i Kim Džong Una! Dva lidera potpisala ugovor koji Zapadu nikako ne odgovara! (VIDEO)
Live TV

Amerika se trese od sastanka Putina i Kim Džong Una! Dva lidera potpisala ugovor koji Zapadu nikako ne odgovara! (VIDEO)

Vladimir Putin prvi put posle 24 godine posetio je Severnu Koreju. Kremlj je ovaj događaj opisao kao prijateljsku državničku posetu, ali Amerika je zabrinuta zbog saradnje dve države. Predsednik Putin pohvalio je Severnu Koreju za pomoć Rusiji u ratu u Ukrajini. Nakon posete Severnoj Koreji, Putin planira i posetu Vijetnamu. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Slobodan Dimitrijević iz Srpsko ruskog pokreta i Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

19.06.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija