Autor: Informer.rs

27.10.2024.

06:21

Foto: Shutterstock/EPA

Magazin

Eva Mendes i Rajan Gosling šokirali priznanjem! Svojoj deci brane jednu stvar

Eva Mendes i Rajan Gosling nisu mnogo govorili o svom ličnom životu tokom svoje veze koja datira još od  2011.

Ali u novom intervjuu, Eva Mendes je govorila o Rajanu Goslingu i svojim ćerkama,, kao i o tome kako ih vaspitavaju.

Ona je istakla da ne dozvoljava svojoj deci, koja se školuju kod kuće, da koriste pametne telefone ili društvene mreže u svom domu, kao i da je to stvar u kojoj roditelji greše. 

Informer

Eva Mendes

Poslati svoje dete na internet i reći mu: "Oh, pretraži nešto",  je za mene isto kao da mu kažem: "Oh, samo idi niz ulicu usred noći. Bićeš dobro - rekla je Eva.  

Mendes i Gosling su, inače,  svoju prvu ćerku Esmeraldu, koja sada ima 10 godina, dobili  u septembru 2014, a drugu ćerku Amadu,  koja ima osam godina, u aprilu 2016. 

Informer

Eva Mendes i Rajan Gosling

Mendes je  ispričala kako ona i Rajan pokušavaju da ukažu svojoj deci da imaju privilegovan život u poređenju sa većinom ljudi na svetu, pričajući im priče o tome kako su oboje odrasli sa malo novca.

Informer

Rajan Gosling je ispričao da je glumio sa Evom u  filmu "The Place Beyond The Pines", a zatim shvatio da želi da osnuje sopstvenu porodicu sa njom. 

Mendes se na neki način povukla iz glume da bi se fokusirala na svoju porodicu 2014. i da bi mogla da se bavi drugim poduhvatima kao što je pisanje slikovnice za decu. Podsetimo, o slikovnici koju je Eva napisala inspirisana svojim ćerkama, smo već pisali.