• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2024

19:30

Eva Mendes ima ovaj prećutan dogovor sa Rajanom Goslingom! Evo čega se odrekla u braku

Shutterstock/EPA

Dom i porodica

Eva Mendes ima ovaj prećutan dogovor sa Rajanom Goslingom! Evo čega se odrekla u braku

Podeli vest

Holivudska glumica Eva Mendes nedavno je govorila o svom braku sa Rajanom Goslingom i navela da se, za sada, dobrovoljno odrekla karijere.

Eva Mendes retko daje intervjue. Nedavno je gostovala u jednom televizijskom programu i tom prilikom je rekla da sa suprugom, Rajanom Goslingom imala zajednički dogovor da se ona odrekne svoje karijere dok su deca mala, kako bi brinula o njima.

 - Bio je to skoro prećutni dogovor, nešto poput:  - Dobro, on će ići na posao, a ja ću raditi, samo ću ja raditi kod kuće -  rekla je 50-godišnja Eva Mendes, koja je donela odluku. sa suprugom da će biti kod kuće kako bi bila tu za njihove ćerke Esmeraldu (9) i Amadu (7).

Foto: EPAIMAGES

 

Rekla je i da je bez mnogo razmišljanja stavila svoje holivudske ambicije na čekanje, a sve kako bi sve vreme provodila sa ćerkama.

- Tako sam srećna što ovo vreme mogu da provedem sa svojom decom - priznala je Eva Mendes i potom objasnila da njena karijera i dalje postoji, ali da nije ništa snimala otkako je postala mama.

Eva se dotakla i svog iskustva kada je 2012. godine sa suprugom Rajanom Goslingom snimala film „Gresi oca”.

- Nikada nisam doživela tako nešto. Način na koji radi, njegova posvećenost poslu i kako sve želi da uradi što bolje, su zaista fascinantni. To znači i da svoje kolege uvek učini najboljima. Nažalost, ili na sreću, postoji samo jedan Rajan! - rekla je Eva u šou programu "Today".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija