• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.03.2024

15:40

"Ličila sam na kravu i privlačila psihopate"! Devojka iskeširala 12.000 evra da bi imala zadnjicu kao Kim Kardašijan, pa prošla pakao (VIDEO)

TikTok/@realavalouiise

Moda i lepota

"Ličila sam na kravu i privlačila psihopate"! Devojka iskeširala 12.000 evra da bi imala zadnjicu kao Kim Kardašijan, pa prošla pakao (VIDEO)

Podeli vest

Eva Luis je platila 12.000 evra na brazilsko podizanje zadnjice, ali se ubrzo pokajala.

 

@realavalouiise Use code realav0 for 15% off on @Halara_official #halara ♬ suara asli - Dezalyr.

 

Eva Luis je devojka koja je takoreći oduvek imala želju da uveća zadnjicu, a gledajući poznate ličnosti poput Kajli Džener i Kim Kardašijan, ta želja je sve više rasla. 

Eva je na kraju odlučila da se podvrgne pomenutoj intervenciji, za koju je dala neverovatnih 12.000 evra. Naravno, smatrala je da će na ovaj način postati popularna, ali i pronaći pravog muškarca, međutim, njen život se promenio samo na gore. 

- Ličila sam na kravu, svi su me gledali kao da sam objekat. Nu u jednu garderobu nisam mogla da uđem, niti da sednem na avionsko sedište. Htela sam da privučem kulturne i fine momke, a privlačila sam samo psihopate i gubitnike - požalila se ona, prenosi TheSun.

Nakon operacije, devojka je počela da se goji, što čak nije ni primećivala, jer je sve "odlazilo" u zadnjicu. Na kraju je po naduvenom licu shvatila da nešto nije u redu, pa stala na vagu i imala je i šta da vidi.

 

 

Pored toga, pojavio se i problem sa pronalaženjem odeće koja joj odgovara, a osećala se nelagodno u javnosti. Čak je postala nesigurna u prisustvu muškaraca, a takođe je otkrila da je postala meta neprijatnih komentara i tretmana od strane drugih žena.

Eva sada upozorava druge devojke o opasnostima plastične hirurgije. Ona tvrdi da joj je operacija zadnjice "unakazila život" i da joj je ostavila trajne mentalne ožiljke. Ona poziva žene da razmotre posledice pre nego što se odluče na plastičnu hirurgiju, ističući da operacija nije rešila njene unutrašnje nesigurnosti. Tek pošto je drastično smršala, prestala da stavlja filere u usta i smanjila umetke u zadnjici, kaže da su ljudi počeli ozbiljnije da je shvataju, najzad je mogla da nosi šta hoće, a našla je i dečka. 

Luisova je sada svesna svoje greške i žali što je potrošila toliki novac na operaciju, koja joj je donela više problema nego koristi. Ona je postala glas razuma protiv opsednutosti trendovima plastične hirurgije i poziva druge žene da prihvate svoje telo onakvo kakvo jeste, umesto da tragaju za savršenstvom koje može imati nepredvidive posledice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija