Autor: Informer.rs

23.12.2021.

08:58

Foto: Pixabay

Magazin

5 ZNAKOVA KOJI ĆE PRONAĆI SUDBINSKU LJUBAV DO KRAJA 2022! Jedan susret promeniće SVE

Retrogradna Venera ide do 29. januara, paće emotivni odnosi biti nestabilni, a mnogi rešiti da se pomire sa starom ljubavlju.

Znakovi koji će uspetiu da pronađu ljubav do kraja 2022. godine su Bikovi, Vodolije, Jarčevi, Vage i Device.

DEVICA - Planete u Jarcu navode vas da tražite romantične susrete i ljubav. Retrogradna Venera može da vam donese pomirenje sa bivšim partnerom, ali ćete iza 29. januara potpuno drugačije videti tu osobu. U svakom slučaju ljubavi vam neće faliti, ali ćete se vraćati na prošlost.

VAGA - Kada Venera u martu bude u Vodoliji, vi ćete itekako osetiti potrebu da se zaljubite. Romantični trenutci tek dolaze, iako vam sada sve deluje haotično. Pomirenje sa nekim iz prošlosti nije rešenje.

Informer

Horoskop

JARAC - Kako ste vi znak koji je stalno fokusiran na posao, Venera u vašem znaku to menja. Do marta će vam ljubav biti na prvom mestu, a mnogi pripadnici vašek znaka će se zaljubiti kao nikada dosad. Vreme je i za proširenje porodice. Sve one emocije koje ste potiskivali, konačno ćete uspeti nekome da ih pokažete.

VODOLIJA - Iako pod uticajem Saturna delujete da ste hladni i rezervisani, vi jednostavno ne znate kako da se nosite sa svim što trenutno osećate. Venera ulazi u vaš znak u martu 2022. godine, pa će vam doneti toplinu i ljubav. Sve ono što vam sada deluje nemoguće, biće ostvarivo od marta na emotivnom planu.

BIK - Pripadnici vašeg znaka imaju priliku da upoznaju nekoga ko će im promeniti život. Nije isključeno da ćete stati na "ludi kamen" tokom 2022. godine.