• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. DECEMBRA! Stigla je RETROGRADNA VENERA - Ovnovima zakonski PROBLEMI, Škorpijama VAŽAN POZIV, a ovaj znak KRIJE TAJNU

Freepick

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. DECEMBRA! Stigla je RETROGRADNA VENERA - Ovnovima zakonski PROBLEMI, Škorpijama VAŽAN POZIV, a ovaj znak KRIJE TAJNU

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Merkur u Jarcu donosi vam obaveze na poslu, ali zbog Marsa u Strelcu brzopleto donosite odluke u želji da sve završite što pre. Mars u devetom polju može da vam donese zakonske probleme i suđenja koja niste planirali. Vodite računa da ne dobijete problem sa zakonom.

Ljubav - Venera i Pluton, ukazuju da vaš partner u ovom periodu zahteva ogromnu pažnju i privrženost. To će biti na ivici ljubomore i posesivnosti. Ipak, 19. decembra kreće retrogradna Venera, pa ćete biti okupirani prošlošću.

Zdravlje - Lošije.

 

BIK

Posao - Venera i Pluton vas upozoravaju da vodite računa o kolegijalnim odnosima na poslu. Neko će se truditi da vas opseda sa svojim stavovima i ciljevima. Moguće je putovanje koje će vam promeniti život. Merkur vam donosi povoljan period za novac.

Ljubav - Venera i Pluton utiču na vaš ljubavni život. Biće i svađa i strasti. Suština toga je da vi u ovom periodu ili volite do maskimuma, ili mrzite. To neće biti lako za osobu kojoj je stalo do vas.

Zdravlje  - Slabije.

Foto: Freepick

Najtačniji nedelji horoskop

BLIZANCI

Posao - Mars u Strelcu donosi vam period u kojem će vaš rad itekako biti "pod lupom". Neko će se truditi da vam zamera za vaše greške u radu, vi to nećete tolerisati. Merkur u osmom polju donosi vam poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav - Mars i u sedmom polju donose vam tenzije u ljubavi. Ukoliko ste u braku, svađe će biti češće. Nema potrebe da vi i partner jedno drugom podižete pritisak samo zato što se ne slažete u nekim stavovima.

Zdravlje - Manjak energije.

 

RAK

Posao - Planete u šestom polju donose vam dinamičan period na poslu. Imaćete više obaveza nego što biste želeli. Moguće je da dobijete neku novu poslovnu ponudu, ali uz naporniji rad. Dobićete neka lažna obećanja za novac.

Ljubav - Delujete veoma intrigantno na osobe suprotnog pola. Slede vam nova poznanstva na mestu javnog tipa. Iako je znak Jarac drugačijeg temperamenta nego vi, prijaće vam neko baš takav.

Zdravlje - Slabije.

LAV

Posao – Mars u Strelcu vam donosi novu pokretačku energiju, pa ćete se razbuditi u hladnim danima. Venera i Pluton donose vam komplikaciju na poslu, ali ništa što ne možete da rešite. Nedelja je bolja za finansije I preko posla ćete da zaradite nešto više. Nije isključeno da ćete dobiti povišicu koja će vam značiti.

Ljubav – U ovom period ste otvoreni za ljubav, ali ćete idealizovati osobe do kojih vam je stalo. Idealizujete jednu osobu koja vam se dopada. Morate da skinete ružičaste naočare. Jupiter može da vam donese novo poznanstvo ukoliko ste slobodni. Ako ste u braku, deca će vas češće nervirati.

Zdravlje – Poboljšanje.

Foto: Freepick

DEVICA

Posao – Retrogradna Venera može da vam donese konfuznu situaciju sa novcem! Ne treba da ulažete, niti pozajmljujete novac. Merkur u Jarcu vam donosi racionalno rasuđivanje, ali Mars u Strelcu učestale nesporazume sa bliskim osobama. U ovom periodu stre spremni za impuslivne odluke, pa treba da probate da budete što racionalniji.

Ljubav – Usled pritisak koje trpite, često je I vaš privatni život na udaru. Nemojte da dozvolite da to utiče na odnos sa osobom koju volite. Ako ste slobodni, imaćete priliku da upoznate nekoga na mestu javnog tipa.

Zdravlje – Slabije.

 

VAGA

Posao – Venera u Jarcu donosi vam potrebu da se osamostalite u poslu koji radite. Ipak, to neće iči bez komplikacija. Retrogradna Venera čini da idete korak napred, a nazad dva. Drugim rečima, ovo nije period za velike odluke. Očekuju vas troškovi, ali i svađe oko novca. Nije povoljna nedelja za pregovore i pazite šta kome pričate. Možete lako da postanete predmet tračeva.

Ljubav – Zbog nemogućnosti popuštanja u stavovima, vi i partner ćete imati rasprave. Glavni problem će biti komunikacija, a vi čete imati potrebu da se vraćate na stvari iz prošlosti. Nije dobar period za obnavljanje stare romanse.

Zdravlje – Kostobolja.

 

ŠKORPIJA

Posao – Mars u drugom polju ukazuje da vam je novac prioritet. Biće troškova, ali i prilika za zaradu. Sve je u komunikaciji u ovom period i imaćete ozbiljne pregovore sa Jarcem. Jedno je sigurno, u narednoj nedelji očekuju vas važni pozivi. Nemojte to da propustite!

Ljubav – Venera i Pluton će se pobrinuti da dobijete više strasti, ali i ljubomore u odnosu sa partnerom. U ovom period je bitna privrženost. Mars u Strelcu čini vas impulsivnim, a partner očekuje dokaze ljubavi. Biće to borba “za prevlast” u vašem odnosu. Poradite na boljoj komunikaciji.

Zdravlje – Bolovi u kukovima.

Foto: Freepik.com

STRELAC

Posao – Mars u vašem znaku tera vas na akciju, pa ćete promeniti mnoge stvari u vašem životu. Primetićete da se lako ljutite, a borićete se za veću zaradu. U ovom period vas očekuje dosta darova od osoba koje su vam drage. Jedna osoba sa posla je opsesivno vezana za vas, a vi pokušavate to finansijski da iskoristite. Veoma uzbudljiv period na svim poljuma. Od 19. Decembra Venera donosi usporavanje planova na poslu.

Ljubav – Merkur u Jarcu donosi vam osobu koja je uspešna i finansijski stabilna. Međutim, imaćete I jednu osobu koja pokušava svim silama da vas osvoji, a to vam se neće dopasti. Prijaju vam Jarčevi. Otvoreni ste za novu ljubav.

Zdravlje – Počinjete da se bavite sportom.

 

JARAC

Posao Retrogradna Venera u vašem znaku napraviće pravu zbrku od 19. Decembra, ali ćete se truditi da ostanete pribrani. Mars u dvanaestom polju donosi vam manjak samopouzdanja ali I tajne neprijatelje. Vodite računa kome poklanjate poverenje. Na poslu će stvari biti maglovite I čudne. Ovo nije vasa najbolja nedelja.

Ljubav – Retrogradna Venera vraća staru ljubav u vaš život. Iako ćete vi to prihvatiti, nije dobro da se vraćate na stare priče. Potrebno je da idete napred i fokusirate se na trenutne probleme. Nije dobar period za početak nove romanse, ali isto tako gledanje ka prošlosti može da vam zadaje muke.

Zdravlje – Psihosomatski problem.

Foto: Freepik.com

VODOLIJA

Posao – Planete u dvanaestom polju stavljaju vas u konfuznu situaciju. Mnogo toga se dešava u vama, a nikome ne govorite o tome. Borite se svojim unutranjim dilemama I to vas opterećuje. Prijatelji će u ovom periodu želeti da vam govore šta je najbolje za vas, ali to može da bude greška. Moguće su komplikacije oko stana.

Ljubav – Čekate bolji period za ljubav  i on stiže. Međutim, tajni i afera ne želite da se odreknete. Neko gaji skrivena osećanja prema vama! Prijaju vam misteriozne konekcije među ljudima gde morate da otkrivate nešto novo.

Zdravlje – Dobro.

 

RIBE

Posao – Mars u Strelcu kvari vam planove na poslu. Jedno je sigurno, počećete stresnije da preživljavate situacije na radnom mestu. To nije dobro jer ćete imati utisak da su svi protiv vas. Biće rasprava oko neslaganja u stavovima, a jedan Strelac će vam ići na živce. Probajte da sagledate sve strane u odnosima na poslu.

Ljubav – Ljubav će se roditi iz jednog prijateljskog odnosa. To može da bude Jarac ili neko koga ste godinama posmatrali kao prijatelja. Bolji je period za početak romanse nego prethodna nedelja. Javiće vam se jedna osoba iz prošlosti.

Zdravlje – Lošije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija