• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2021

08:22

ZA 4 ZNAKA STIŽE NOVAC DO 26. DECEMBRA! Evo ko će imati PARE u NOVČANIKU

Pixabay

Horoskop

ZA 4 ZNAKA STIŽE NOVAC DO 26. DECEMBRA! Evo ko će imati PARE u NOVČANIKU

Podeli vest

Ako posmatramo horoskop kao "zvezdani rulet" u kojem povremeno gubimo i dobijamo, onda treba da proverite da li su baš vama naklonjene zvezde za novac do 26. decembra

Planete u Jarcu nas upozoravju da budemo štedljivi, ali postoje znakovi koji će više profitirati nego ostali.

Među njima su: Vodolija, Blizanci, Ovnovi i Strelčevi.

VODOLIJA - Iako vam trenutno tako ne izgleda, kraj same godine donosi vam pozitivan preokret! Pozicija planeta u dvanaestom polju govori o tome da možete da dobijete novac kroz "čudne" izvore zarade. To su i institucije zatvorenog tipa. Da ne pominjemo da će ulazak Jupitera u Ribe doneti veću finansijsku stabilnost pred kraj 2021. godine.

Foto: Pixabay

Novčani horoskop

BLIZANCI - Planete u Jarcu ukazuju da ste racionalni i proračunati. Kako je Merkur u Jarcu svesni ste svih troškova, ali nedelja koja je pred vama odlična je za raspolaganje tuđom imovinom. To može da bude sponzorstvo ili novac koji je namenjen za projekat koji je vama bitan. Takođe, odličan je period za rešavanje pitanja nasledstva.

OVAN - Kada Venera sutra krene retrogradno, treba da budete oprezni za finansijama! Venera u desetom polju ukazuje da očekujete veći novac preko posla i to će zahvljajući zaluženom radu da stigne, ali za zakašnjenjem. Drugim rečima, nećete imati baš onliko novca koliko ste mislili, ali će biti dovoljno.

STRELAC - Puno planeta u drugom polju donosi vam zaradu sa više strana. Sa jedne strane biće ponuda za bolje plaćen posao, a sa druge će biti pokloni u vidu novca. Vi ne treba da brinete u narednoj nedelji jer ćete imati više nego dovoljno para u novčaniku.

Podsetimo se, ovo je novčani horoskop za 2022. godinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZAvram

pre 2 godine

МАСА? Да није реч о глупој маси? Дијагноза др Кисић без мане, савршена! Свака јој част!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija