11.02.2022.

07:15

Foto: Freepik.com

Magazin

NAJTAČNIJA ASTRO PROGNOZA ZA SRBIJU! Astronumerolog Ružica Kralj za Informer.rs: Do aprila će biti otežavajućih okolnosti, a onda sledi PREOKRET! Saznajte zašto je 2025. godina VAŽNA za našu zemlju

Ružica je otkrila da li će 2022. godina biti bolja za Srbiju nego prethodna.

- Što se države tiče, sve do aprila turbulentan i težak period, a posle stižu mnoga olakšanja. Sve će nekako svanuti i gradiće se sve više i više. Strancima bićemo najzanimljivija destinacija. Biće sve skuplje, ali i sve bolje. I tako do 2025. godine idemo ka sve boljem periodu- rekla je ona.

Podsetimo, Ružica Kralj je rekla da je 2022. godina u znaku ljubavi i porodice, a više o tome saznajte klikom na ovaj link.

Informer

Ružica Kralj

Ona je objasnila da je 2025. godina veoma važna za našu zemlju:

Godina broja 6 god. ljubavi, veoma značajna i dobra godina za nas. Zbog raznih planeta kao i brojeva do kraja marta imaćemo otežavajuće okolnosti i poteškoće. Što istovremeno i nije tako loše, jer nekada ne može ništa ići preko reda, moramo se naučiti ponašanju i disciplini. Naša zemlja je pre svega i duhovno i prirodno lepa zemlja sa toliko znamenitosti, sa puno manastiira i prelepih banja, i sve se više i više se gradi i uređuje, da bi nam bilo dobro. A sve to zahvaljujući ljudima koji imaju širinu i pre svega srce i viziju kako treba da nam bude.

Mi smo pre svega jako duhovan narod koji je prošao svašta i sve najteže je iza nas, pa smo često u toj tranziciji i gubili dušu. Evo napokon da volimo sebe i svoju zemlju i pre svega da cenimo sve što imamo u svojoj zemlji, onda smo na dobrom putu. Sve više će se graditi i ulagati, u izgradnji i mnogi stranci želeće našu zemlju da vide i dožive kao najbolju destinaciju. Sve posle marta je lepše i bolje. Velika greška nam je bila što smo bežali od naše zemlje i mislili da ima bolje. Ovde je najbolje, a pogotovu 2025. godine mnogi će želeti da žive ovde. Izgradiće se dosta i fabrika i novih ustanova. Moramo čuvati i svoje zdravlje, jer zbog brzog načina življenja, stres je okidač, duhovnog stanja. Mladi treba što više da rade na sebi, da se bave sportom i druže. I glavna misao da im bude: da su svi dobri, jer tako se i otvaraju mnoga vrata. Okrenite se duhovnosti i gospodu Bogu, jer to je svrha našeg mira i blagostanja, i postujte sebe i svoje. Volite i poštujte sve one koji su nam ulepšali ovu zemlju, jer poštovanje je sve.

Informer

Horoskop

Onda mozemo biti i nagrađeni. Na klimatske iznenadne promene, oluje, zemljotrese i klizista ne možemo uticati, a biće ih od aprila pa do kraja godine. Godina broja 6 predstavlja i naše ujedinjenje, jer moramo zajedno stvarati, nismo predodređeni da budemo sami. Svet će nas poštovati i uvažavati, iako nas razna iskušenja prate, ali samo jaki i sa verom u sebe opstaju. Naučite i opustite se jer je ovde najlepše. Svojim trudom i radom uvek ćemo biti nagrađeni.

Ružica je objasnila da smo bili u lošem stanju dok je Merkur bio retrogradan zajedno sa Venerom, ali da sada konačno krećemo napred.

"Retrogradivni Merkur nas je napustio 4 februara, kao i retro Venera 29 januara. Zajedno su nas blokirali sa se osećamo usporeno i da ne možemo dalje. Napokon je i buđenje, pa se sada probudite i uzmite svoj život u svoje ruke, ali kao i uvek, sledeći sudbinu".