• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

10.02.2022

07:17

EKSKLUZIVNO! Astronumerolog Ružica Kralj za Informer.rs: 2022. godina nam donosi VELIKE i NAGLE promene, a ova 3 ZNAKA će se MATERIJALNO obezbediti i rešiti pitanje STANA

Privatna arhiva

Horoskop

EKSKLUZIVNO! Astronumerolog Ružica Kralj za Informer.rs: 2022. godina nam donosi VELIKE i NAGLE promene, a ova 3 ZNAKA će se MATERIJALNO obezbediti i rešiti pitanje STANA

Podeli vest

Astronumerolog Ružica Kralj otkrila je za Informer.rs kakva nas godina čeka u narednim mesecima. U prva tri meseca ne treba da se opuštamo, ali pojedini znakovi osetiće olakšanje, pa će započeti novu vezu ili stupiti u brak. Ona je objasnila šta znači što je 2022. godina u znaku šestice

Numerolozi navode da je 2022. godina u znaku šestice.. Šta to znači za nas?

Ova godina je u numerološkom broju 6, sto istovremeno predstavlja i Veneru. Godina je sva u znaku, ljubavi i porodičnih odnosa. Ova godina nam donosi i velike i nagle promene kada je ljubav u pitanju. Kao i porodični odnosi koji će biti na teškom ispitu i sve će to biti aktuelno do juna meseca. Posle idu olakšanja. Ko preživi, pričaće, a mnogi će se naučiti i strpljenu. Ne padajte na prvi problem i svađu jer nije sve onako kako izgleda da jeste.

Da li će biti nekih falatnih ljubavi do kraja godine?

Biće dosta iznenadnih i fatalnih ljubavi u februaru mesecu, i te iste mogu i da opstanu. Sve što se u martu desi, prva tri meseca biće kao na ledu, tako da se ne opuštajte previše. Dosta sreće i olakšanja imaće: Device;Jarčevi i Bikovi. Oni mogu započeti novu vezu ili ući u brak. Oni će se ove godine i materijalno obezbediti, kao i rešiti pitanje krova nad glavom.

Foto: Freepik.com

Koji znakovi mogu da očekuju uspeh tokom februara?

Vaga; Blizananci i Vodolija. Što više da se okrenu poslu, i reše sve svoje predhodne probleme, posle marta bi mnogi mogli započeti i nov posao. Biće primećeni i u centru pažnje gde god se i pojave, ali im je teško sresti srodnu dušu. Jesen je njihovo vreme za zaljubljivanje, a leto iskoristite sa prijateljima. Rak, Škorpija i Ribe - mnogo preispitivanja kada je ljubav u pitanju. Osećaju se povređeno, i često zatvaraju u sebe jer ne veruju nikome. Zato lek za njihovu dušu je posao i bavljenje sobom.

Za koji znak je 2022. godina prekretnica?

Ovan,Lav i Strelac - osećaju se i dalje kao u tranziciji. Mora da rade na svom duhovnom miru i spuštanju ega, da bi ih drugi videli boljim očima. Jer ovako su često neshvaćeni. Posao im ne dozvoljava neke promene, a novac im baš treba i zato će mnogi morati da rade i dva posla. Kako Sunce krene, mnogi će se i zaljubiti i napokon naći srodnu dušu. Otvorite svoje srce i pružite ljubav da biste je i dobili.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bork

pre 2 godine

Samo kad bi poverovali njenim predvidjanja. Hvala neverujem

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija