Autor: Informer.rs

25.02.2022.

09:01

Foto:

Magazin

STIŽE MLAD MESEC U RIBAMA! Evo zašto je 2. mart VAŽAN DATUM - 3 znaka ostvariće svoje ŽELJE

Kako je znak Ribe duhovan i spiritualan znak, jasno je da će mlad Mesec na ovom mestu doneti manifestaciju vere, nade i ljubavi.

Mlad Mesec u Ribama nije negativan aspekat i treba da iskoristimo njegovu energiju kako bismo ostvarili svoje skrivene želje. Ovo je pirlika za ostvarivanje unutrašnjeg mira koji nam je nedostajao od početka godine.

Mesec će napraviti aspekte sa Suncem i Jupiterom u Ribama tako da ćete biti ispunjeni srećom i blagostanjem. Bićemo velikodušni, a imaćemo velike šanse da ostvarimo svoje želje. Optimizam, sreća i radost su nešto što će biti aktuelno 2. marta.

Informer

Mlad Mesec u Ribama 2.marta

Ovaj aspekat je pozitivan za tri znaka, a to su Ribe, Rakovi i Škorpije.

RIBE - Ovaj mlad Mesec je izuzetno važan za vas jer donosi ličnu promenu koja će vam promeniti život na bolje. To je prilika da ostvarite svoje san, tako da ćete sigurno čuti lepe vesti 2. marta!

RAK - Za vas je mlad Mesec pozitivan aspekat koji donosi napredak, učenje novih stvari. Ono što je zanimljivo jeste da ćete čuti za novu priliku za putovanje. Ujedno Mesec pravi aspekat sa Suncem, pa ćete imati i priliv novca.

ŠKOPRIJA - Vreme je za zaljubljivanje. Sva ona romantična osećanja koja ste potisnuli u prethodnom periodu će vas preplaviti, pa ćete biti emotivni. Očekujte novo poznanstvo na mestu javnog tipa.