• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2022

07:11

POČELA JE SEZONA RIBA! Evo zbog čega je ovaj period POSEBAN

Freepik.com

Horoskop

POČELA JE SEZONA RIBA! Evo zbog čega je ovaj period POSEBAN

Podeli vest

Sezona Riba počela je 19. februara, što će vas dovesti do kraja vašeg godišnjeg astrološkog putovanja. Ribe su poslednji znak zodijaka, zbog čega je povezan sa zatvaranjem, oproštenjem i završetkom

Prepustite se emotivnom privlačenju prošlosti, jer dolazite do poslednjih nekoliko stranica prelepe priče!

Do 28. februara, konjunkcija Venera-Mars će formirati trigon sa severnim čvorom u Biku. Ovo će vas povući ka sudbini i učiniti da se osećate ponosnim na sebe jer ste skupili hrabrost da uradite ono što vam je uvek trebalo. Zagrli ga!

Jedna od gorućih i uvek aktuelnih tema je ljubav koja se ponavlja u sezoni odnosno vladavini  Riba. To je zato što će Venera i Mars putovati veoma blizu jedan drugom na nebu. Pošto Venera vlada ljubavlju, a Mars se*som, možemo očekivati da osetimo duboku privlačnost da se fokusiramo na postojeću vezu ili izgradnju novih ljubavnih dešavanja, piše Astrousluge.com

Foto: Freepick

Sezona Riba

Ribe, Vi ste dobar slušalac. Čak imate i skriveni talenat da znate da nešto nije u redu pre nego što neko i pomisli da vam kaže. Deca i drugi članovi porodice mogu se više oslanjati na vas za rešenje svojih problema. Koliko god to izgledalo utešno što dolaze kod vas, morate takođe znati da je vaša odgovornost da im pomognete da reše bilo koji problem.

Znate šta kažu o ljubavi ako se njome bavite sa opuštenim stavom, samo joj pomažete da nestane, a privlačnost takođe možda više ne postoji. Niko od vas ne traži da promenite sebe, ali mala razlika u vašem pristupu stvarima može samo da spasi vašu vezu. Uvek je zanimljivo pitanje ko će povući prvi potez, zar ne? I ovde se isto dešava.

Ribe, sada ste u vezi u kojoj se čini da se ništa ne dešava jer se oboje nadate da će onaj drugi preuzeti inicijativu. Pa, bolje da povučeš potez dok nije kasno, ovo je ono što zvezde imaju da kažu za tebe!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SKRIVENE MOĆI HOROSKOPSKOG ZNAKA RIBE! Imaju neverovatnu INTUICIJU, pune iznenađenja, a ovo sigurno NISTE ZNALI
Horoskop

SKRIVENE MOĆI HOROSKOPSKOG ZNAKA RIBE! Imaju neverovatnu INTUICIJU, pune iznenađenja, a ovo sigurno NISTE ZNALI

Promenljivi vodeni znak ima moćnu maštu, omogućavajući im da sanjaju bez ograničenja i vode kreativan život. Sanjiva perspektiva Riba i sposobnost da se povežu sa mističnim samo su nekoliko prednosti po kojima su poznati. Ispod povrsine, Ribe, imaju solidan skup skrivenih moći spremnih da dodju do izražaja u svakom trenutku. Poznavanje njihovih tajnih moći može vam pomoći da razumete Ribe na dubljem nivou, ali takođe može da vas inspiriše da istražite magične delove sopstvene karte rođenja

22.02.2022

07:18

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija