21.10.2022.

07:16

Foto: Pixabay

Magazin

STIŽE RETROGRADNI MARS - NAJJAČI UDAR SUDBINE! Astronumerolog objašnjava zašto je 30. oktobar KLJUČAN DATUM - detaljna prognoza po ZNACIMA

Nije sve kako izgleda da jeste

Astronumerolog Ružica Kralj objasnila je kakav nas period očekuje kada Mars krene retrogradnim hodom.

 - Retrogradni Mars kreće od 30.oktobra i biće u vladavini do 12.januara 2023, ali jedino u znaku Blizanaca ostaje do 26. marta 2023. Mars kao planeta borbe, rata i energije, moći i vlasti, uvodi nas u jedan težak period, izgubljenog puta i lavirinta.  Mnogi će biti surovi, jer jedino tako mogu svoj ego da zadovolje. Sobzirom da je vreme vladavine negativnog perioda od 2012 godine i svaka godina je teža i teža, sada i naredne dve, oni koji su nastrojeni da ratuju i pokažu silu, imaju takvu podršku planeta. A mnogi će hteli ili ne, biti uvučeni u rat. Zato pokušajte da smirite svoje strasti i povucite ručnu, jer nije sve kako izgleda, diplomatija je najbolje rešenje - kaže ona i dodaje:

Informer

Ružica Kralj

 - Kod svakog znaka Mars će i odraditi svoje, a kod mnogih i promeniti tok planova. I jedino tako ćemo i shvatiti da na mnoge stvari ne utičemo i nije tako kako izgleda. Mars kreće baš u oktobru, mesecu sudbinskih i ključnih događaja.

Saznajte kako će Mars uticati na vaš znak.

Ovan

Tu se Mars nalazi u svojoj kući i mnogi Ovnovi koji imaju jaku energiju, sada u ovom periodu osećaće se kao da ih nešto usporava i vuče unazad. Zato Ovnovi, strpljenju naučite se sada...

Bik

Oni će želeti sve sada i odmah, ali energija Marsa u Bikovima budi jednog razjarenog bika koji bi samo da istera pravdu. Ali baš tako neće moći.

Blizanci

Posle jednog lepog vremena, Blizanci ponovo ulaze u period kada moraju da menjaju isključivo sebe, a to je njima najteže. Biće vam teška komunikacija sa drugima.

Rak

Nemojte upadati u nevolje i od sitnice praviti bauk, jer loše procenjena situacija, urnisaće vašu energiju.

Lav

Sada više nego ikada zelećete se da pokažete sebe i svoju energiju, a da li ste na pravom putu, to ostaje da vidimo.

Informer

Mars

Devica

Opet neshvaćena baš zbog svoje energije, ali uvek sa istim motivima. Verovatno vaša energija u ovom periodu nervira mnogo loših ljudi. Samo mudro i napred.

Vaga

Želite da budete diplomata u ovom periodu ali vam drugi ne daju mira. Budite onda mudri i pokažite svoj stav, naučite da kažete ne, da biste i svoju energiju pravilno upotrebili.

Škorpija

Energija Marsa budi vas ali i usporava da se konačno pokrenete, a najviše u partnerskim odnosima. Nemojte se istrčavati previše ispred, jer onda i plaćata svoje greške.

Strelac

Zbog viška energije sa kojom ne znate šta ćete, ponovo ćete izazivati revolt i svađu sa drugima. Stanite malo, ne okreće se svet oko vas.

Informer

Jarac

Preispitivanja i vaša energija nikako ne idu zajedno. Možda je bolje da pustite sve sudbini i da je sledite, jer to je najbolji put za vas.

Vodolija

Velika borba u vama, jer želite mir i harmoniju, a drugi vas uvlače u rat. Vi ste dovoljno inteligentni da ih pobedite.

Ribe

Velika konfuzija za vašu energiju dovodi vas i do iskušenja šta treba da radite dalje. Nemojte previše dati svoju energiju, jer ništa nećete ni dobiti.

bonus video: