• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.I.

16.09.2022

08:20

STIŽE RETROGRADNI MARS U BLIZANCIMA! Ono što dolazi 30. oktobra izazvaće TEKTONSKE PROMENE  - spremite se za SUDBINSKE DOGAĐAJE - 4 znaka će imati SREĆE, a evo koga očekuje VELIKI NOVAC

Pixabay

Horoskop

STIŽE RETROGRADNI MARS U BLIZANCIMA! Ono što dolazi 30. oktobra izazvaće TEKTONSKE PROMENE - spremite se za SUDBINSKE DOGAĐAJE - 4 znaka će imati SREĆE, a evo koga očekuje VELIKI NOVAC

Podeli vest

Pored retrogradnog Merkura koji gazi tim tempom do 2. oktobra, treba da se spremimo za izazovan astrološki period jer i planeta Mars kreće nazad 30. oktobra, pa sve do 13. januara 2023. godine. Mars, planeta akcije i inicijative, kreće retrogradnim hodom u Blizancima, što će usloviti događaje koji će promeniti tok naše sudbine

Mars je planeta energije, akcije i motivacije, koja nas navodi da se budemo borbeni i pokažemo svoj preduzetnički duh. Sam boravak Marsa u znaku Blizaaca uslovljava poplavu informacija koje će izazvati potpunu konfuziju i zabunu u svakodnevnoj komunikaciji.

Mars će u znaku Blizanaca biti čak do 25. marta 2023. godine, što je dovoljno dug period da ova planeta poruši i napravi sudbinske okolnosti koje će promeniti naš život.

Retrogradni Mars, uslovljava period u kojem će svi ljudi osećati da im je inicijativa stopirana, a planovi će se dodatno usporavati. Imaćemo subjektivan doživljaj da nam "ništa ne ide", a da završavamo obaveze sa pola energije.

Foto: Pixabay

Retrogradni Mars od 30. oktobra

Retrogradni Mars drugim rečima znači imati "pola resursa"  u svakom smislu, odnosno pola snage za realizaciju bilo kakvih planova. Imaćemo situacije u kojim ćemo osećati da krećemo sa minimumom u određen projekte jer Mars neće dozvoliti da dobijemo više od toga.

Retrogradni Mars jeste "pad" koji će nas terati ponovo da ustajemo i pokušavamo da ostvarimo ciljeve koji iz prvog pokušaja nisu uspeli.

Kako će Mars sve vreme boraviti u Blizancima, jasno je da će ovaj znak najviše osetiti uticaj ovog astrološkog period u kojem će sve biti haotično. Blizanci će imati obaveza preko glave, ali ne i snage da se izbore sa problemima. Ovo je izazovan period koji će testirati vaše granice i strpljenje.

Ipak, Mars u Blizancima prijaće Vodolijama, Lavovima, Vagama i Ovnovima. 

OVAN

Iako ćete zbog retrogradnog Marsa od 30. oktobra biti sluđeni u komunikaciji, ova planetarna pozicija će vam pomoći da se  izborite za svoje stavove. Budite oprezni u saoobraćaju i ne donosite odluke u afektu, jer ćete sve češće gubiti strpljenje.

VODOLIJA 

Vama energije iz Marsa prija, pa ćete biti kreativni. Ovo je dobar period za sve Vodolije koje planiraju da prošire porodicu ili se bave vaspitavanjem dece.

Foto: Pixabay

VAGA

Mars u Blizancima će vas naterati da se obrazujete i usavršavate u novom smeru. To je nešto što će vam u početku delovati kao bespotrebno, ali ćete u martu 2023. godine ustanoviti da vam je to bilo preko potrebno.

LAV

Imaćete snažnu podršku prijatelja u periodu od narednih nekoliko meseci. Uvidećete da tačno imate jasnu sliku za koje životne ciljeve želite da se borite.

Mars u Blizancima finansijski će biti povoljan za Bikove, Škorpije i Vage.

Sa druge strane, retrogradni Mars najteže že pasti Strelčevima, Blizancima, Devicama i Ribama.

Zbog retrogradnog Marsa koji kreće 30. oktobra treba da vodimo računa da ne verujemo u sve što čujemo jer ćemo biti svedoci lažnih informacija, pa zbog toga nećemo imati predstavu koja životna opcija je najbolja za nas.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija