11.02.2023.

14:58

Foto:

Magazin

STIŽE MLAD MESEC U RIBAMA! Zapamtite datum 20. februar, tada želje postaju stvarnost

Mlad Mesec u Ribama – donosi energiju svežih početaka.

Ovo je treći mlad Mesec koji smo imali na 1. stepenu određenog horoskopskog znaka, što ukazuje na snažnu energiju novih početaka. Ribe simbolizuju veoma kreativnu energiju, pa koristite ovaj mlad Mesec da kreirate i vizuelizujete šta biste želeli da privučete u svoj život.

Informer

Mlad Mesec u Ribama 20. februara

Želje se pretvaraju u stvarnost

Ovo je dobar trenutak da ono što želite i zamislite pretvorite u stvarnost. Pošto su Ribe vodeni znak, ne želimo da se zaglavimo na mestu vezanosti, umesto toga, želimo da potvrdimo ono što želimo, ali onda ostanemo otvoreni za budućnost i harmoniju.

Ovaj mlad Mesec u Ribama ima veliki potencijal manifestacije. Mladi Mesec u Ribama će imati za cilj da snove pretvori stvarnost.

Mlad Mesec u Ribama imaće najjači uticaj na Ribe, Strelčeve, Device i Blizance.

RIBE

Mlad Mesec donosi vam lične promene koje će biti dobre za vas. Možete da donesete odluku koja će vam promeniti život na bolje. 

STRELAC

Ovaj astrološki aspekat donosi vam potrebu da se bavite porodičnim stvarima. Pitanja stana i porodice će biti u fokusu. Moguće je da ćete razmišljati o preseljenju.

DEVICA

Mlad Mesec u Ribama donosi vam krizu u braku ili problem u partnerskim odnosima. Moraćete da prihvatite da neke stvari nisu realne.

BLIZANCI

Ovaj astro period donosi velike promene na poslu. Moguće je da ćete u tom periodu konačno doneti odluku o promeni posla.