• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

28.01.2023

17:17

VENERA JE U RIBAMA! Njena moć je sad najveća, a evo kako će se manifestovati - ljubav je u prvom planu!

Shutterstock

Horoskop

VENERA JE U RIBAMA! Njena moć je sad najveća, a evo kako će se manifestovati - ljubav je u prvom planu!

Podeli vest

Venera će se u Ribama zadržati do 20. februara, a izraženo će biti preplitanje mašte i stvarnosti.

Prethodne tri nedelje, Venera je boravila u eteričnom znaku Vodolije, što je dovelo do toga da većina pristupa odnosima mentalno, ostavljajući romansu u pozadini. Sada je vreme da ponovo pređete na opipljivu akciju, jer su Ribe, uz Bika i Vagu, treći znak u kome Venera ima magično dejstvo.

Ribe su znak u kojem je Venerina moć najveća. Dok je u Ribama, ova planeta stvara najplodnije tlo za razvoj nežnih osećanja, duboke povezanosti i bajkovite romantike. U nedeljama do 20. februara, zaljubljeni će pokloniti svoja srca onima koje vole i uvući im se pod kožu uz pomoć poetskih rečenica i dirljivih gestova. Preplitanje mašte i stvarnosti biće istaknuto obeležje perioda Venerinog prolaska kroz Ribe. Videćete jedni druge kroz subjektivnu prizmu, ponekad značajno drugačiju od stvarnosti.

Željan da pruži udobnost

Foto: Shutterstock

ljubav

Stvaranje simpatije biće jedan od velikih aduta prilikom udvaranja. Ko god vam se čini kao usamljenik ili žrtva tužne sudbine, imaće veće šanse da privuče vaše saosećanje. Onima koji izazivaju vaše saosećanje, bićete voljni da pružite emocionalnu i fizičku udobnost, kao i da učinite razne usluge. Mogli biste im pozajmiti ili dati novac, oprostiti im dug, pomoći im sa svojim vezama da steknu neku privilegiju i slično, prenosi tportal.hr.

Kada Venera kroči u Ribe, mnoge će poneti talas kreativne inspiracije i podstaći će ih da pišu ljubavne priče, prave dekoracije, dizajniraju enterijere i slično. Istovremeno, među svim znacima će porasti interesovanje za umetnost, religiju, jogu, meditaciju, alternativne terapije, humanitarni rad i zaštitu životinja. Dok je Venera u Ribama, ljubav će se najsnažnije osmehnuti Ribama, Raku, Škorpiji, Biku i Jarcu.

Ovi znakovi će takođe imati najviše smisla za estetiku, modu i dizajn. Blizanci, Devica i Strelac bi mogli da se zaljube u nekoga ko ih je namerno ili slučajno prevario.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59