Autor: Informer.rs

14.03.2023.

06:40

Foto:

Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 14. MART! Blizanci će se okrenuti isključivo poslu, dok će Lavovi voditi nestabilan ljubavni život

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo društveni i ostvarićete kontakt sa više osoba koje su vam simpatične. POSAO: Imaćete izvesnih problema u procesu rada ili sa autoritetima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Ovo nije dan u kome možete očekivati mnogo konkretnog, ali ćete se sigurno osećati egzaltirano zbog nekoga. POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa kolegama. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Ulazite u novu fazu u kojoj vas mnogo više interesuje posao od toga kako izgleda vaš ljubavni život. POSAO: Uživaćete u pozitivnom trendu u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

Informer

RAK

LJUBAV: Stresan dan i za vas i za partnera. Možete doživeti emotivni šok ili neprijatno iznenađenje. POSAO: Bićete iznenađeni promenama na planu karijere. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti nestabilan. Uloga slobodnog strelca će vam delovati vrlo primamljivo. POSAO: Mogući problemi u privatnom biznisu ili u sferi finansija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete prilike da prisustvujete zabavnom događaju na kome biste mogli sresti nekog ko će vam se dopasti. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja i sporta. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Možete očekivati srećniji ljubavni život u skorijoj budućnosti, ali još danas ćete biti primorani da maštate o tome. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguća je neka tajna ljubav, ali ne i nešto što ima perspektivu. POSAO: Budite oprezni da ne biste napravili neku grešku, pogotovo u pisanju i pri govoru. ZDRAVLJE: Slabije.

STRELAC

LJUBAV: Nedovoljno ste posvećeni ljubavnom životu u ovom periodu, ali ipak su moguće neke prilike. POSAO: Poboljšanje okolnosti za one u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

JARAC

LJUBAV: Moguća nova poznanstva, novi kontakti, ali ništa više od toga. Tražićete ljubav na društvenim mrežama. POSAO: Bavićete se logistikom ili prometom robe. ZDRAVLJE: Slabo varenje.

VODOLIJA

LJUBAV: Ljubavni život će postati znatno burniji i uzbudljiviji, ali uz sve prilike, mogući su i nesporazumi. POSAO: Radite na koncentraciji, rasejanost će vam doneti nevolje. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Neće biti bitnih dešavanja u ljubavnom životu, ali ako ste u vezi, možete se nadati harmoniji u odnosu. POSAO: Moguća promena posla, otkaz ili promena pozicije. ZDRAVLJE: Gastritis.