Autor: Informer.rs

14.03.2023.

07:07

Foto:

Magazin

STIŽE MOĆAN ASTRO PERIOD! Venera ulazi u Bika - 3 znaka treba da se spreme za SUDBINSKU ljubav

Horoskopski znak kroz koji se Venera kreće utiče na naše odnose — kako se pojavljuju u našim partnerstvima, našim trenutnim potrebama, pa čak i našim vrednostima.

Venerin ples kroz Bika od 16. marta do 11. aprila je ekstra kosmički sočan jer je Venera vladajuća planeta Bika. To znači da je Venera u mogućnosti da bolje pristupi svoj svojoj lepoti, ljubavi, uživanju i slavi dok se kreće kroz Bika.

Spremite se za zaljubljivanje

Dakle, iako sezona Bika još nije stigla, ako se osećate malo više zaljubljeno ili popustljivjii, možete zahvaliti Veneri.

Venera u Biku je savršeno vreme da kanališete svoju luksuznu unutrašnju boginju ljubavi i prepustite se brizi o sebi koja je usredsređena na zadovoljstvo .

Informer

Venera ulazi u Bika 16. marta

Venera ostaje u Biku od 16. marta do 11. aprila, što vam daje skoro pun mesec da iskoristite ovaj tranzit. U ove tri nedelje, planeta ljubavi će uspostaviti nekoliko intenzivnih veza na svom putu, inspirišući promene, izazove i priliku za isceljenje.

Sudbonosne veze

Za početak prve nedelje, Venera će se uskladiti sa severnim čvorom sudbine, što će uvesti potencijal za slatke sastanke ili sudbonosne nove početke u trenutnim vezama. Zatim će se 30. marta Venera sastati sa Uranom, planetom šoka i iznenađenja, na istoj tački neba, pišu astrousluge.com

Možda ćete se osećati pozvanim da istražite novi put napred i oslobodite se obrazaca koji vam više ne služe. Ovo je uzbudljiva energija koja se takođe može jednostavno manifestovati kao pozivanje malo više spontanosti u vaš ljubavni život.

Venera u Biku najviše će prijati Bikovima, Jarčevima i Devicama.