• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2023

21:00

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Strelčevi na TESTU, Vodolije uživaju u ljubavi, a evo koji znak će dobiti PUTOVANJE na POKLON

Shutterstock

Horoskop

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Strelčevi na TESTU, Vodolije uživaju u ljubavi, a evo koji znak će dobiti PUTOVANJE na POKLON

Podeli vest

Pred nama je još jedna uzbudljiva nedelja na emotivnom planu, jer je Saturn ušao u znak Riba, pa naša skrivena osećanja isplivavaju na površinu.

OVAN

Nastavićete da privlačite pažnju gde god da se pojavite. Možda će vam biti donekle čudno što odjednom imate tako mnogo obožavaoca/teljki, ali planeta Venera vam pomaže da na najbolji način pokažete i iskoristite svoj šarm.

BIK

Moguće je da vam se dopadne neko s kim radite. Vrlo lako ćete krenuti u opušten razgovor sa tom osobom, pa i flert. Sve to će vas navesti da pomislite kako se dešava nešto vrlo značajno u vašem ljubavnom životu.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

Ako već niste iskusili probleme i promene u sferi ljubavi, onda naredne nedelje sigurno hoćete. Oni koji su već u vezi ili braku treba da budu svesni toga da "hodaju po tankom ledu" i da i najmanji problem može dovesti do raskida odnosa.

RAK

 Nalazite se u prijatnom periodu koji puno obećava. Sve što treba da radite da biste našli ljubav jeste da se krećete među ljudima, da budete društveni. U svakom većem društvu ćete naći po barem jednu simpatiju.

LAV

 Naredni period je period u kome ćete konačno primiti izraz naklonosti od osobe koja vam se dopada. To će biti nešto vrlo romantično i možda krupno, kao izjava ljubavi, poklon putovanje za dvoje ili neki skupoceni poklon.

Foto: Shutterstock

DEVICA

U narednom periodu ćete imati zaista mnogo prilika za ljubav, jer ćete upoznati više kvalitetnih osoba koje će probuditi vaš interes. Ipak, nećete biti zainteresovani za ozbiljnu vezu, što će odbiti one koji nisu zainteresovani za prolaznu avanturu.

VAGA

Vaša prefinjena priroda i urođena sofisticiranost će biti naročito izraženi u narednom periodu. To su kvaliteti koje mnogi smatraju neodoljivim. Oni su refleksija vašeg čistog srca i visoke inteligencije, a malo šta je privlačnije od te kombinacije.

ŠKORPIJA

 U ovom periodu će vaša sklonost da sabotirate sami sebe biti previše izražena da biste mogli da imate harmoničan ljubavni život. Nećete moći da se obuzdate i povredićete nekoga ko vas voli, zbog čega ćete možda i izgubiti ljubav te osobe.

Foto: Shutterstock

STRELAC

 Ako ste u vezi, ista će doživeti ozbiljan test, koji možda neće položiti. Najbolje bi bilo da dozvolite da vas objektivne okolnosti nakratko odvoje od partnera i tako vas spasu nečeg goreg, kao što je svađa i raskid veze.

JARAC

 Ni naredne nedelje se ne možete nadati nekom naročitom uspehu u sferi ljubavi. Najviše što možete da očekujete je da se situacija ne pogorša, a ako se desi pogoršanje, onda ćete, najverovatnije, vi sami biti krivi za to.

VODOLIJA

Nije vas pratila sreća u poslednje vreme, ali konačno je došlo vaših pet minuta. Naredna nedelja će sigurno doneti sjajne prilike, uživanje i ljubav, blagostanje i sve što dolazi onome ko je ispunjen energijom ljubavi.

RIBE

Ovo je vreme za pozitivnu komunikaciju sa partnerom. Lako ćete ući u razgovor sa osobom koja vam se dopada i neće vam biti teško da kažete pravu stvar, baš ono što će tu osobu navesti da vas voli.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija