Autor: Informer.rs

01.04.2023.

21:00

Foto: Shutterstock

Magazin

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO 9. APRILA! Device privlače Vodolije, Vagama novo poznanstvo na zabavi, a evo koji znak nije ROMANTIČAN

OVAN

Nećete biti baš tako romantični kao što ste bili prethodnih nedelja. Moguće je da ćete u narednom periodu biti sarkastični i previše oštrog jezika ili previše sumnjičavi da biste imali sreće u ljubavi.

BIK

Atmosfera u vašem ljubavnom životu biće sjajna, bez obzira na to da li ste s nekim ili ste sami. Ako ste već u vezi ili braku, pozitivne okolnosti će doneti pozitivnu energiju, a ako ste sami, zbog novih prilika bićete vrlo optimistični.

Informer

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

Nećete imati tako privlačnih prilika za romansu ili ljubav u narednom periodu, bar ne u meri u kojoj ste ih imali prethodne sedmice. Ipak, ako ste već našli osobu za sebe, pozitivan trend u vašem ljubavnom životu će se nastaviti.

RAK

Bićete posesivniji nego inače, što nešto govori. Vaš sumnjičav mozak će svašta smisliti i to može napraviti probleme u odnosu onima koji su već u vezi ili braku. Ako ste sami, nećete verovati u iskrenost osoba koje pokazuju interesovanje za vas.

Informer

DEVICA

Moguća je kriza u vezi. Partner neće biti naročito dobrog raspoloženja, a ako ste sami, moguće je da vas privuče neko ko je Jarac ili Vodolija u horoskopu, znaku ili podznaku. To možda neće biti najbolja prilika za vas.

Informer


ŠKORPIJA

Komunikativniji ste nego inače, i to vam je sigurno već donelo sreću u ljubavi, a u narednom periodu će se pozitivan trend nastaviti. Sve što treba da uradite jeste da cirkulišete među ljudima, a prilike će se same stvarati.

STRELAC

Vaš društveni život će biti buran, što će vam stvoriti mnoge prilike za flert i romansu. Sigurno ćete prisustvovati nekom veselju, događaju, koji će vas razgaliti i na kome ćete sresti privlačne osobe zainteresovane za vas.

JARAC

Trpećete zbog napetosti u odnosu sa partnerom. Mogući su rasprava, neslaganje i grube reči. Ako ste sami, ostvarićete nove kontakte, ali nećete biti sigurni da li vas ta osoba više privlači ili vas možda više nervira.

Informer


RIBE

Od naredne nedelje bićete nešto manje raspoloženi za ljubav, ali ćete biti dobro raspoloženi. Mogući su značajniji razgovori sa osobom koja vam se dopada ili sa osobom s kojom ste u vezi.