• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

01.04.2023

10:13

STIŽE PUN MESEC U VAGI! 6. april je KLJUČAN za 4 horoskopska ZNAKA

Horoskop

STIŽE PUN MESEC U VAGI! 6. april je KLJUČAN za 4 horoskopska ZNAKA

Podeli vest

Sledeći važan astrološki period koji nas očekuje je pun Mesec u vazdušnom znaku Vage 6. aprila.

Kao i svaki pun Mesec, to je astrološki događaj koji je okidač za turbulentna emotivna stanja i donošenje odluka u afektu. Mnogi ljudi ne mogu da spavaju jer se približava pun Mesec, a drugi će doživeti poplavu emotivnih stanja. 

 

 

Ružičasti pun Mesec

Zanimljivo je da se pun Mesec u Vagi naziva i "ružičasti" u čast cveća koje počinje da cveta u rano proleće, posebno roze mahovina.

 

 

Pun Mesec u Vagi dešava se u sezoni Ovna, tako da će u fokusu biti saradnja i kompromis u odnosu na druge ljude. Ovaj ružičasti Mesec je veoma važan za odnose sa drugim ljudima, jer je potrebno da pronađemo balans.

Vaga je znak koji simbolizuje mir, pravdu i ravnotežu, tako da će to biti glavne teme kojima ćemo se baviti.

Kraj i početak

Pun Mesec je i period kada se nešto završava, što znači da je vreme da započnemo novi životni ciklus. To znači da će nas pun Mesec u Vagi navesti na razmišljanje da li su određeni kompromisi da drugima uopšte mogući ili je vreme za oproštaj.

Ružičasti pun Mesec će najviše uticati na Vage, Jarčeve, Rakove i Ovnove.

Foto: Pixabay

VAGA

Pun Mesec u vašem znaku je veoma važan kako biste priveli kraju jedan životni ciklus i započeli novi. To znači da stare stvari moraju da se ostave u prošlosti. Ovo je veoma važan astrološki događaj za lične promene.

OVAN

Tokom punog Meseca sva vaša partnerstva će biti na testu. To znači da će brak biti na testu, ali i poslovno partnerstvo koje vam je važno. Potrebo je da pronađete balans između svojih i parnerovih potreba.

RAK

Ovaj astro događaj odigraće se u vašem polju doma i porodice. Zbog toga će tenzije  u porodici biti veće, a odnos sa jednom osobom iz porodice moraće da se reši. Sve što se tiče porodice i stana naredne nedelje će biti ključno.

JARAC

Pun Mesec donosi promene na poslu. To je potreba da se pronađe kompromis između vaših ambicija u karijeri i onoga što poslodavac očekuje od vas. Moguća je promena posla.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija