Autor: Informer.rs

10.05.2023.

06:40

Foto: Freepick

Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 10. MAJ! Ovnovi čekaju bolje vreme za ljubav, Vage pokreću privatni BIZNIS, a evo koji znak je PSIHIČKI NESTABILAN

OVAN


LJUBAV: Ništa posebno bitno se neće desiti u vašem ljubavnom životu. Moraćete da sačekate neko bolje vreme za ljubav. POSAO: Lako možete dobiti posao koji podrazumeva rad s prijateljima. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Partner će biti pun entuzijazma, što može imati dobar, ali i loš uticaj na vaš odnos, u zavisnosti od vašeg raspoloženja. POSAO: Razmišljaćete o nekim pravnim problemima. ZDRAVLJE: Infekcije.

Informer

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete dosta kontakata, ali uglavnom posrednih. Možda ćete ih ostvariti preko društvenih mreža, a možda preko prijatelja. POSAO: Mogući problemi s podređenim osobama. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK

LJUBAV: Vaša privlačnost je danas na posebno visokom nivou. Iskoristite to da osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim preduzetništvom. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

LAV

LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko ima izvesnu vezu s inostranstvom ili ćete tu osobu upoznati na putovanju. POSAO: Povoljan period za bavljenje marketingom i obrazovanjem. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Razmišljaćete o nekoj staroj ljubavi i želećete da se vratite nekome s kim ste bili u prošlosti. POSAO: Promenljiva finansijska situacija. Oprezno ulažite novac. ZDRAVLJE: Problemi s bubrezima.

VAGA

LJUBAV: Bićete naglašeno sentimentalni, a privlačiće vas samo one osobe s kojima možete da ostvarite trenutni osećaj bliskosti. POSAO: Možete pokrenuti privatan biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imaćete problema u ljubavnom životu jer je partner već neko vreme nezadovoljan vama ili vašom vezom. POSAO: Bićete u svojevrsnom vakuumu kada je posao u pitanju. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Informer

STRELAC

LJUBAV: Vaš ljubavni život neće biti naročito uzbudljiv. Moguće je da vam se baš niko neće dopadati ili vas inspirisati na ljubav. POSAO: Iskoristite svoju popularnost u ovom periodu. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Dobra komunikacija će dovesti do uspostavljanja harmonije u vašem ljubavnom odnosu, koji je u poslednje vreme bio prilično buran. POSAO: Moguć manji uspeh u karijeri i manje promene. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

VODOLIJA

LJUBAV: I dalje vam je čulno uživanje neobično bitno. Osoba koja želi da vas osvoji trebalo bi da vam priredi neko telesno uživanje. POSAO: Imaćete sreće u sferi finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Ovo je dan za osamljivanje i razmišljanje, zbog čega možda nećete ni pokušavati da se bavite ljubavnim životom. POSAO: Uglavnom ćete završavati započeto. ZDRAVLJE: Psihička nestabilnost.