• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2023

20:00

LJUBAVNI HOROSKOP DO 13. MAJA! Škorpije imaju TAJNU simpatiju, Strelčevi se zaljubljuju u PRIJATELJA, a evo ko je spreman za OSVAJANJE

Shutterstock

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 13. MAJA! Škorpije imaju TAJNU simpatiju, Strelčevi se zaljubljuju u PRIJATELJA, a evo ko je spreman za OSVAJANJE

Podeli vest

Venera, planera ljubavi ulazi ubrzo u Raka, tako da postajemo emotivniji, a ova planetarna pozicija će najviše odgovarati Rakovima, Škorpijama i Ribama.

OVAN

Bićete puni energije i spremni da osvajate, što je manje-više slučaj već neko vreme. Trend će se nastaviti i naredne nedelje, pa iskoristite priliku da zaista i osvojite nekoga. Možete upasti u dilemu ako vam se dopadne više osoba.

BIK

 Bićete neobično komunikativni naredne sedmice, vrlo pričljivi i spremni da izrazite osećanja, što može povoljno uticati na vaš ljubavni život ako ste u potrazi za partnerom. Ali izbegavajte rasprave i svađe sa izabranom osobom.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

 Verovatno ćete provoditi neobično mnogo vremena u kući ili u okviru porodice, što nije najpovoljnije mesto ili situacija za pronalaženje prilika za ljubav. Oni koji su već u vezi i braku uživaće u društvu izabrane osobe, ostali će morati da sačekaju bolje vreme.

RAK

Bićete zainteresovaniji za fizičku komponentu ljubavi, što oni koji su već u vezi ili braku treba da iskoriste da se jače povežu sa osobom s kojom su. U poslednje vreme ste preumorni za ljubav, a to nijedan partner neće trpeti večno.

Foto: Shutterstock

LAV

Biće raznih prilika za zabavu i ljubav, posetu zabavnim događajima ili srećnim događajima. Uglavnom će naredna sedmica biti puna onih dešavanja koji pogoduju kreiranju prilika za romansu ili razvitku ljubavnih osećanja.

DEVICA

U narednom periodu ćete biti ili povučeni ili još kritičniji nego inače, zbog čega će biti teško impresionirati vas. Pokušajte da budete otvoreniji i tolerantniji, to je jedini način da iskusite ljubav, jer biće prilika za romansu.

Foto: Shutterstock

VAGA

Bićete naglašeno atraktivni naredne nedelje, upadljivo privlačni, uglavnom zahvaljujući vašem specifičnom imidžu. Takođe, vaš poslovni ili životni uspeh će vas učiniti još privlačnijom osobom za sve oko vas.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete imati tajnu simpatiju ili će vam se dopasti neko s kim možete da imate samo tajnu vezu, nikako otvoren odnos koji ne mora da se krije. Bilo bi mudrije da izbegavate osobe koje su već zauzete.

STRELAC

Nalazite se u periodu u kome je lako moguće da dođe do razvoja romantičnih osećanja između vas i nekog iz kruga prijatelja ili pak do seksualne veze. Nije sigurno da ćete doživeti ljubav, ali će period svakako biti zanimljiv.

Foto: Shutterstock

JARAC

 Imaćete sigurne prilike za romansu, možda čak i ljubav. Mnogo toga će se dešavati u vašem ljubavnom životu, neće sve biti pozitivno, ali će biti i pozitivnih dešavanje. Nemojte juriti za onima koji vas šikaniraju, nego obratite pažnju na one koji traže vaše društvo.

VODOLIJA

Bićete uglavnom orijentisani na rad, na posao, pa je moguće da sretnete nekoga ko će vam se dopasti upravo na radnom mestu, ili dok radite. Naredni period neće ponuditi tako mnogo prilika za romansu kao prethodni.

Foto: Shutterstock

RIBE

Period povećane aktivnosti u sferi odnosa je iza vas, pa ne možete očekivati epohalna dešavanja u ljubavnom životu. Ipak, moguća je komunikacija sa nekim ko vam se dopada ili će vam se dopasti u skorijoj budućnosti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Džet set

Srbija