12.08.2023.

06:38

Foto: Shutterstock

Magazin

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 19. avgusta, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Igramo još jedan zvezdani rulet, a bliži se i retrogradni Merkur, tako da je period vrlo nepovoljan za podizanje kredita ili pozajmljivanje novca.

Pojedinim znakovima će pozicija planeta više odgovarati, pa će uspeti da zarade novac.

Među njima su: Lavovi, Bikovi, Jarčevi i Ribe.

Informer

LAV

Mars i Merkur u drugom polju donose vam zaradu, tako da ste u odličnoj poziciji u odnosu na druge znakove zodijaka. Posredstvom Device možete da zaradite, ali i da profitirate ako držite neku radnju sa sitnim detaljima. Bilo kakvi zanatski poslovi sada imaju šanse da uspeju.

BIK

Vi ste jedan od znakova koji mogu odlično da zarade tokom 2023. godine. Zbog toga ne bi trebalo da ostanete bez novca. Bilo kakav hobi možete da pretvorite u veliki biznis i profitirate. Ako se bavite ugostiteljstvom, period je odličan.

JARAC

Dobri aspekti Urana omogućavaju vam da spojite lepo i korisno, pa zaradite na osnovu nečega što vam je dosad bila zanimacija. Ukoliko planirate da otvorite neki objekat, Jupiter i Uran vam donose dobru promociju na mrežama, ali i zaradu.

RIBE

Mars jeste u Devici, pa ste prinuđeni da se borite za novac. Ta borba neće biti uzaludna, samo što ćete morati da insistirate. Mnogo toga zavisi od vaše inicijative i rada u ovom periodu.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Ovan.