• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvedzica

25.07.2023

07:07

Stiže retrogradni Merkur! 4 znaka neka se spreme za haos - greške u komunikaciji i kašnjenje saobraćaja

Shutterstock

Horoskop

Stiže retrogradni Merkur! 4 znaka neka se spreme za haos - greške u komunikaciji i kašnjenje saobraćaja

Podeli vest

Osim Venere, Saturna, Plutona i Neptuna, planeta komunikacije i logičnog rasuđivanja, Merkur kreće takođe retrogradnim hodom 24. avgusta i tim tempom će nastaviti do 16. septembra.

Periodi retrogradnog Merkura događaju se tri do četiri puta godišnje, obično traju oko tri nedelje i predstavljaju važan aspekt u astrološkim tumačenjima. Smatra se da tokom ovih perioda komunikacija, putovanja i tehnološke aktivnosti mogu postati malo otežani, a može doći i do izazova u pregovorima, donošenju odluka i organizaciji.

Greške u komunikaciji

Retrogradni Merkur često se povezuje s greškama u komunikaciji, kašnjenjem u isporukama, nesporazumima u odnosima i problemima s tehnikom i elektronikom. Preporučuje se da tokom ovih perioda budemo oprezni u komunikaciji, pažljivo proveravamo sve informacije i izbegavamo potpisivanje važnih ugovora ili započinjanje novih projekata.

Neki ljudi veruju u ovaj uticaj i koriste ove periode kao vreme za unutrašnje refleksije i preispitivanje, dok drugi ne pridaju veliki značaj ovim astrološkim tumačenjima.

Foto: Pixabay

 

 

U svakom slučaju, bez obzira na to da li verujete u astrologiju ili ne, periodi retrogradnog Merkura mogu nam poslužiti kao podsetnik da budemo pažljivi, strpljivi i fleksibilni u svakodnevnim aktivnostima i komunikaciji s drugima.

Retrogradni Merkur će biti u Devici i pogodiće sve horoskopske znakove, a ponajviše Device, Strelčeve, Ribe i Blizance.

DEVICA

Od svih znakova, vama će najteže pasti uticaj retrogradnog Merkura, jer ćete biti skloni pogrešnim procenama i odlukama. Vaša moć rasuđivanja će biti umanjena, tako da je važno da ne donosite pogrešne odluke i ne potpisujete ugovore do 16. septembra.

STRELAC

Merkur kreće unazad, a vama se usporava realizacija ciljeva u karijeri. Jedno će vam obećavati, a drugo raditi. Komunikacija sa saradnicima će biti teška i zbunjujuća. Ukoliko palnirate da menjate posao, najbolje je da sačekate drugu polovinu septembra.

RIBE

Ukoliko ste u braku znajte da će komunikacija biti na niskom nivou. Takođe, svi pripadnici vašeg znaka koji imaju poslovnog partnera treba da znaju da će biti velikog nerazumevanja. Trpećete kritike na svoj račun i to vam se neće dopadati.

BLIZANCI

Retrogradni Merkur donosi vam kvarove u stanu i neželjenja rešenja. Zbog toga ne treba da se iznenadite ako vam na kućnu adresu stigne neki papir sa kojim niste oduševljeni, a to može da bude recimo kazna. Takođe možete da očekujete kvarenje uređaja u stanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija