• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2023

08:35

Pred nama je važan astro period! Mesečevi čvorovi menjaju znak - evo šta to znači za nas

Shutterstock

Horoskop

Pred nama je važan astro period! Mesečevi čvorovi menjaju znak - evo šta to znači za nas

Podeli vest

Položaj lunarnih čvorova u natalnoj kartu ukazuje na tačke koje simbolizuju našu sudbinu, ali mogu da ukažu i na iskustva iz prethodnih života.

U astrologiji postoje severni i južni mesečev čvor, koji danas menjaju znakove i ulaze u Ovna i Vagu.

Severni i južni Mesečev čvor se uvek nalaze u opozicionim znakovima. Severni Mesečev čvor u Ovnu, a južni u Vagi.

Ove osobe su mahom orijentisane na emotivne veze i zbližavanje sa drugima. Taktični su, socijalni i usmereni na timski rad. Osećaju se najprijatnije kada mogu da se oslone na druge i kada mogu da sarađuju. Ne prijaju im duboke emocije i obično se trude da ne pokazuju svoj bes i agresiju.

Foto: Shutterstock

 

 

Smatraju da je bilo kakav oblik pritiska i buke društveno neprihvatljiv i nepoželjan, te će se truditi da svoje emocije drže pod kontrolom. Kako je severni čvor u znaku Ovna, ovi ljudi svoju sliku i unutrašnji identitet moraju da izgrade kroz samoinicijativu i lične napore bez oslanjanja na druge ljude, pogotovo ne partnere.

Potrebno im je da se vode sopstvenom voljom i planovima, da nauče kako da izraze bes i agresiju, a da je društveno prihvatljivo, da više rizikuju i dozvole sebi da nekada budu impulsivni, brzopleti i dominantni.

Ove osobe imaju veliku potrebu da budu lideri, da reaguju i da se bore za druge, moguće baš za one koji nemaju prava da govore za sebe. Međutim, sve dok je prisutna želja da se održi balans i harmonija, osoba neće hteti da reaguje drugačije od onoga kako je navikla, pišu astrousluge.com

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najtačniji nedeljni horoskop od 17. do 24. jula! Bikovi proširuju biznis, Vodolijama šok promene, a evo ko mora da čeka septembar
MLAD MESEC U RAKU 17. JULA

Najtačniji nedeljni horoskop od 17. do 24. jula! Bikovi proširuju biznis, Vodolijama šok promene, a evo ko mora da čeka septembar

Bliži se mlad Mesec u Raku (17. jul), pa postajemo sve emotivniji, a to se pre svega odnosi na Rakove, Ovnove, Vage i Jarčeve. Mars je u Devici, pa previše analiziramo svaku situaciju u kojoj se nalazimo. Na emotivnom planu dolazi komplikovan period jer Venera kreće retrogradno 23. jula, pa ćemo obnavljati kontakte sa ljudima sa kojima treba da poravnamo račune iz prošlosti.

16.07.2023

06:41

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija