• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

16.07.2023

06:41

Najtačniji nedeljni horoskop od 17. do 24. jula! Bikovi proširuju biznis, Vodolijama šok promene, a evo ko mora da čeka septembar

Freepick

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 17. do 24. jula! Bikovi proširuju biznis, Vodolijama šok promene, a evo ko mora da čeka septembar

Podeli vest

Bliži se mlad Mesec u Raku (17. jul), pa postajemo sve emotivniji, a to se pre svega odnosi na Rakove, Ovnove, Vage i Jarčeve. Mars je u Devici, pa previše analiziramo svaku situaciju u kojoj se nalazimo. Na emotivnom planu dolazi komplikovan period jer Venera kreće retrogradno 23. jula, pa ćemo obnavljati kontakte sa ljudima sa kojima treba da poravnamo račune iz prošlosti.

OVAN

Posao  - Mars u Devici vam baš ne prija, pa se bavite analizama na radnom mestu. Prinuđeni ste da obraćate pažnju  na detalje koji vas zamaraju. Imaćete puno obaveza što će vam prilično oduzimati enegriju u narednom periodu. Finansijski gledano, od 23. jula situacija postaje nestabilna, a savet je da ne pozajmljujete novac.

Ljubav - Venera, planeta ljubavi sve više usporava, pa i odnos sa partnerom postaje lošiji. Ukoliko planirate da započnete novu romansu, znajte da će od 23. jula sve da ide traljavo. Imaćete nova poznanstva na mestu javnog tipa, ali ćete i patiti za osobom iz prošlosti.

Zdravlje - Problemi sa varenjem.

BIK

Posao - Zbog Venere i Merkura u Lavu razmišljate o privatnom biznisu, tako da vam sva energija odlazi na takve obaveze. Zbog kombinacije Jupitera i Urana u vašem znaku morate da se širite u poslovom smislu, tako da ulazite u neke opcije na poslu koje su vam ranije bile nezamislive. Uvidećete da se rizik itekako isplati u narednom periodu.

Ljubav  - Mars u Devici donosi vam poznanstvo sa osobom koja prati svaki vaš korak i obraća pažnju na detalje. To je neko ko se bavi zanatskim poslom i zna kako da unovči svoju delatnost. Biće vam zanimljivi razgovori sa takvom osobom , ali i naporni kada krenu detalji o odnosu. Kada Venera krene retrogradno 23. jua, bićete veoma neodlučni u ljubavi.

Zdravlje - Slabije od kraja nedelje.

Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop

 

BLIZNACI

Posao - Ulazak Marsa u Devicu vam nikako ne odgovara, pa ćete smatrarti da vas na poslu opterećuju bespotrebnim detaljima. Merkur u Lavu daje vam dobre pregovaračke moći, ali će nervoza biti pojačana. Bićete u prilici da se raspravljate jer vam mnogo toga neće biti jasno. Najviše će vam smetati na poslu što se analizira vaš rad.

Ljubav - Jupiter u Biku donosi vam nove šanse za ljubav, ali probajte da razgovorom dođete do boljih rešenja. Potrebno je da popravite neke stvari, koje vučete iz prošlosti. Očekujte i poziv od bivše ljubavi, ali od 23. jula. Prijaju vam Bikovi i Lavovi.

Zdravlje - Lošije.

 

RAK

Posao - Mars u Devici u negativnom aspektu sa Saturnom ukazuje da ste veoma strogi na poslu. Imaćete otvorene konfrontacije sa ljudima iz okruženja jer se nećete slagati sa stavovima. Borićete se za svoje ciljeve, čak i po cenu toga da niste u pravu. Merkur u Lavu vam donosi zaradu, tako da vam novac neće faliti.

Ljubav - Saturn ide unazad, pa se sećate prošlosti. Isto tako, možete da očekujete javljanje osobe sa kojom ste nekada bili bliski. To je verovatno vaša stara ljubav, a sada će imati potrebu da razgovara sa vama. Zbog Sunca u vašem znaku veoma ste harizmatični i privlačni za druge ljude.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao - Merkur i Venera u vašem znaku donose vam harizmatičnost, tako da ćete na osnovu ličnog šarma mnogo toga da postignete. Mars u Devici može da vam donese zaradu, naročito ako imate zanatsku radnju ili vaš biznis ima veze sa detaljima. Jupiter i Uran u Biku donose vam porast novih tehnologija, tako da ste prinuđeni da menjate nešto u procesu rada.

Ljubav - Uran u Biku donosi vam poznanstvo preko posla, ali i društvenih mreža. Nije isključeno da ćete odlučiti da otvorite profil na popularnoj mreži i ostvarite nove kontakte. Očekujte i povratak ljudi iz prošlosti od 23. jula kada Venera krene retrogradno.

Zdravlje - Dobro.

 

DEVICA

Posao - Mars u aspektu sa Uranom donosi vam iznenadne promene na radnom mestu, ali i pojačanu nervozu. Imaćete potrebu oštro da branite svoje stavove i zbog toga ćete imati učestalo nerazumevanje sa kolegama. Stvar je tome što ćete sve situacije doživljavati stresnije nego što biste trebali.

Ljubav - Očekuju vas nova poznanstva. Osim toga imate i tajnu simpatiju, odnosno nekoga na koga intenzivno mislite ali ne želite da razgovarate o tome. Nije isključeno da ćete baciti oko na nekoga ko nije slobodan. Ukoliko ste u braku, bićete raspoloženi za svađu, pa probajte to da izbegnete.

Zdravlje - Stresan period.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Posao - Venera sve više usporava, pa se i vaši poslovni planovi prolongiraju. Naglašeno dvanaesto polje donosi vam tajne neprijatelje, odnoso ljude koji se trude da vam rade iza leđa, iako imate najbolje namere. Merkur u Lavu može da vam donese veliku podršku prijatelja u ovom periodu. Ukoliko očekujete veći novac, moguće je da dođe do prolongiranja isplata.

Ljubav - Mars u Devici donosi vam puno besptrebnih rasprava sa partnerom. On će posmatrati svaki vaš potez, tako da je savet da ne merite šta je ko uradio jedno za drugo, jer će tenzije biti sve veće. Zbog retrogradnog kretanja Venere od 23. jula, sve više ćete razmišljati o osobi iz prošlosti.

Zdravlje - Slabije.

 

ŠKORPIJA

Posao - Zbog Marsa u Devici ste veoma analitični i pokazaćete svoje organizacione i praktične sposobnosti. Treba da započnete novi projakat sa prijateljima ali se mnogo toga odlaže. Odličan je trenutak za zaradu i možete da pregovarate o novom poslovnom partnerstvu.

Ljubav - Venera sve više uporava, pa se emotivni život komplikuje. Osoba do koje vam je stalo će postajati sve neodlučnija, a ako imate planove, znajte da će od 23. jula sve da se prolongira. Bićete u fazi kada ćete razmišljati o pomirenju sa starim partnerom. Privlače vas osobe koje su uspele u karijeri.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao - Venera sve više usporava, pa će na poslu stvari da idu traljavo. Jednostavno, nećete postići onolike rezultate koje ste planirali, pa će mnogo toga morati da sačeka septembar mesec. Mars u Devici vas čini nervoznim, pa vam sve smeta, ali to je prolazna faza. Odličan je period za saradnju sa inostranim firmama.

Ljubav - Merkur u Lavu donosi vam poziv sa puta. To je neko ko planira susret sa vama, ali može i zajedničko putovanje. Takođe, jedna osoba sa posla pokušaće da flertuje sa vama na način na koji vam ne odgovara.

Zdravlje - Slabije.

 

JARAC

Posao - Retrogradan Saturn vam usporava realizaciju pregovora, tako da se sve prolongira bar na nekoliko dana. Naglašeno osmo polje ukazuje da radite na tome da zaradite dodatni novac i nije isključeno da dobijete sponzorstvo. Lavovi će vam biti dobar partner za zaradu.

Ljubav - Venera u osmom polju donosi vam poznanstva sa razvedenim osobama. Može da bude puno izazova i strasti, ali ćete biti neodlučni i emotivni zbog Saturna u Ribama. Prijaju vam osobe koje su strastvene i imaju inicijativu.

Zdravlje - Dobro.

 

VODOLIJA

Posao - Uranovi izavovni aspekti donose vam neočekivane promene. Možete iznenada da promenite poslovnog partnera ili da dođe do kadrovskih promena koji će uticati na tok vaše dalje karijere. Sunce u Raku donosi vam bolju organizaciju na radnom mestu, ali ćete imati utisak da se vaš rad posmatra. To nije daleko od istine i budite obazrivi sa potezima.

Ljubav - Ukoliko ste slobodni, na poslu se nalazi osoba koja može da vam priraste za srce. To je neko ko je vredan i emotivan, a pokušaće da flertuje sa vama. Ukoliko ste u braku, biće problema i borbe za dominaciju. Skloni ste iznenadnim prekidima veza i odnosa, tako da vaš partner mora da ima više strpljenja sa vama.

Zdravlje - Pazite na ishranu.

Foto: Shutterstock

 

 

RIBE

Posao - Naglašeno šesto polje donosi vam puno dešavanja na poslu. Imate priliku da radite nešto kreativno što vas ispunjava. Ipak, zbog retrogradnog Saturna nema osećaj da napredujete, a to se odnosi i na posao. Mars u Devici donosi vam pojačane kritike, naročito ako imate poslovnog partnera.

Ljubav - Merkur u Lavu donosi vam ljubav na poslu. To je neko koga srećete preko poslovnih kontakata. Moguće je da će biti Lav u horoskopu ili je na neki način veoma ponosan na svoj rad. Pojedini Ribe će sarađivati sa partnerom sa kojim žive.

Zdravlje - Pojačan stres i nesanica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija