• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

14.06.2023

10:39

SPREMITE SE ZA RETROGRADNI SATURN Stiže jak UDAR SUDBINE za 4 horoskopska ZNAKA

Shutterstock

Horoskop

SPREMITE SE ZA RETROGRADNI SATURN Stiže jak UDAR SUDBINE za 4 horoskopska ZNAKA

Podeli vest

Saturn, planeta za koju mnogi astrolozi tvrde da određuje našu sudbinu, kreće svoj retrogradni hod 18. juna i tim tempom će nastaviti do 4. novembra.

Saturn je poznat kao planeta koja simbolizuje disciplinu, odgovornost, strukturu, zrelost i karmu. Kada je u retrogradnom kretanju, njegova energija se smatra unutrašnjom i introspektivnom. To može dovesti do dubljeg osvrta na sopstvene postupke, ograničenja i lekcije koje su potrebne za lični rast.

Retrogradni Saturn često donosi izazove i prepreke koje se moraju prevazići kako bi se postigao napredak. Ovaj period može doneti osećaj usporenosti i frustracije, kao i suočavanje sa prošlim greškama i odgovornostima koje su možda bile zapostavljene.

Međutim, retrogradni Saturn takođe pruža priliku za unutrašnji rad i rast. Može podstaći introspekciju, samosvest i promene koje su potrebne za dugoročni uspeh.

Ovo je vreme za procenu sopstvenih ciljeva, postavljanje temelja i izgradnju čvrstih struktura za budućnost.

Važno je napomenuti da retrogradni Saturn utiče na svaku osobu na različite načine, u zavisnosti od njihovog natalnog horoskopa i drugih faktora.

Saturn se trenutno nalazi u Ribama gde će započeti svoj retrogradni hod, a najveći uticaj će imati na Ribe, Strelčeve, Device i Blizance.

Foto: Shutterstock

Retrogradni Saturn od 18. juna

RIBE

Retrogradni Saturn vas vraća na prošlost, kao i situacije u kojima ćete biti prinuđeni da se vraćate unazad u odnosima kako biste mogli da krenete ka budućnosti. Ovo je borba sa samim sobom, ali i ličnim strahovima. Imaćete utisak da idete korak napred, a nazad dva, ali će vas to podstaknuti da menjate određene segmente života kako biste postali bolja osoba.

STRELAC

Nazadno kretanje Saturna donosi vam izazov u porodičnim odnosima jer će se pojaviti jedna starija osoba koja će želeti da popravi odnos sa vama. Vi to nećete želeti, ali ćete shvatiti da je vreme da se poravnaju računi i oprosti za greške iz prošlosti. Moguća je promena mesta življenja.

BLIZANCI

Nazadno kretanje Saturna doneće vam probleme na radnom mestu. Bićete pronuđeni da rešavate neke poslovne probleme iz poršlosti. Pojedini Blizanci koji su menjali firmu poželeće da se vrate na stari posao. U svakom slučaju imate neke nerešene odnose na poslu koji će morati da se poporave kako biste napredovali. Moguća je promena profesije.

DEVICA

Retrogradni Saturn donosi vam probleme u braku i partnerkim odnosima. Isto tako možete da očekujete povratak starog partnera koji će poželeti da rešite nešto što je ostalo nejasno pre nekoliko godina. Ukoliko ste u braku, znajte da je moguća kriza koja će trajati nekoliko mesci jer ćete vi i partner optuživati jedno drugo za greške iz prošlosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija