• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2023

13:06

Muškarci u ovim horoskopskim znakovima vole starije žene! Da li prepoznajete nekoga?

Shutterstock

Horoskop

Muškarci u ovim horoskopskim znakovima vole starije žene! Da li prepoznajete nekoga?

Podeli vest

Svaki horoskopski znak ima svoje osobine i sklonosti, a astrologija nas uči da postoje znakovi među muškarcima koji vole isključivo starije žene.

Neki znakovi obično imaju veliko poštovanje prema starijim ženama, kad je reč o vezama i muškarcima. Pritom treba imati na umu da se ova lista temelji na opštim astrološkim karakteristikama i ne treba je smatrati apsolutnim pravilom.

Bik

Muškarci Bikovi poznati su po tome što cene lepotu, senzualnost i stabilnost. Često ih privlače starije žene koje odišu samopouzdanjem, mudrošću i elegancijom.

Osobe u znaku Bika cene emocionalnu i fizičku udobnost i privlačnima smatraju starije žene koje mogu pružiti prijatno i stabilno okruženje. Zrelost i životno iskustvo starije žene mogu očarati muškarca Bika.

Rak

Muškarci Rakovi neguju i cene veze koje se temelje na dubljim emocijama. Često ih privlače starije žene koje mogu pružiti osećaj emocionalne stabilnosti i razumevanja.

Osobe s Rakom traže sigurnost i osećaj pripadnosti u svojim vezama, a starije žene imaju upravo to - dubinu razumevanja i mudrosti koja im odgovara. Takav karakter za muškarca Raka može stvoriti osećaj sigurnosti.

Foto: Shutterstock

 

 

Devica

Muškarce Device često privlače starije žene koje poseduju inteligenciju, iskustvo i zrelost. Cene partnerke koje mogu podstaknuti na razmišljanje i uključiti se u intelektualne razgovore.

Osobe Device su analitične i orijentisane na detalje, a starije žene često imaju bogato znanje i životno iskustvo koje im odgovara. Intelektualna povezanost i emocionalna stabilnost koju starije žene pružaju može muškarcu Devici biti jako privlačna.

Vaga

Muškarce Vage privlače lepota, šarm i sklad u odnosima. Često smatraju da su starije žene zadivljujuće zbog svoje gracioznosti, sofisticiranosti i prefinjenih kvaliteta.

Osobe u znaku Vage cene ravnotežu i sklad u svojim partnerstvima, a starije žene obično imaju dobro razvijen osećaj za sopstvenu ličnost i emocionalnu zrelost. Privlačnost elegancije i staloženosti starije žene može biti primamljiva za muškarca Vagu.

Foto: Shutterstock

 

 

Jarac

Muškarci Jarci kod svojih partnerki cene ambiciju, stabilnost i zrelost. Često ih privlače starije žene koje su se profesionalno etablirale i imaju snažan osećaj sopstvene ličnosti.

Osobe u znaku Jarca cene partnerke koje im mogu pružiti smernice i podršku u ličnom i profesionalnom životu, a starije žene imaju godine iskustva. Stabilnost i zrelost starije žene može biti vrlo privlačna muškarcu Jarcu.

Važno je upamtiti da se ove preferencije mogu jako razlikovati među pojedincima, a lične veze i kompatibilnost protežu se izvan horoskopskih znakova. Uvek je ključno povezati se s nekim na dubljem nivou i ceniti njegove jedinstvene kvalitete i kompatibilnost izvan starosnih razlika, piše Astrotalk.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija