Autor: Informer.rs

19.08.2023.

09:28

Foto: Shutterstock

Magazin

Odgovor na astrološko pitanje za "Gaga_1912"

Tvoje polje partnerstva je u Lavu, a to Sunce je otišlo u jedanaesto polje, što znači da u idealnim okolnostima kod tebe ljubav treba da se rodi iz prijateljstva. Prijateljska osnova je veoma važna za tvoje partnerske odnose, pa to može čak da bude i neko sa kim se družiš godinama.

E sad, pošto ti je puno sedmo polje partnerstva, ja ne bih brinula o tome što je on mlađi, jer tvoja natalna karta nosi predispoziciju za više brakova, odnosno partnerskih odnosa. Neki od tih partnera treba da budu i javne liučnosti u svom poslu, tako da ne treba da brineš što je mlađi.

Retrogradni Merkur kreće 23. na 24. agust, pa očekuj i povratrak stare ljubavi. Ovaj avgust mesec je veoma kilav kada su u pitanju emotivni odnosi, pa ne očekuj veliki pomak pre druge polovine septembra.

Informer

Inače , imaš Veneru u Jarcu, a Mesec u Strelcu, pa si ponekada rastrzana između razuma i osećanja. Imaš ponekada prevelike zidove jer tražiš garancije u ljubavi, a zapravo samo treba da vodiš računa da se ne vežeš previše za osobe do kojih ti je stalo.

Dakle, ne očekujem neka bitnija dešavanja pre septembra.