11.05.2024.

09:08

Foto: Shuterstock

Magazin

Dnevni horoskop za subotu 11. maj! Lavovi ruše ljubavni odnos, Strelčevi neodoljivi, a ovaj znak će dobiti poslovnu priliku snova

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Vrlo nestabilni ljubavni odnosi. Moguće su svađe zbog nerazrešenih problema i negativnih emocija. POSAO: Imaćete potrebu da pokažete kreativnost. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni organi.

BIK

LJUBAV: Vodite računa da vaši flertovi ne budu otkriveni i pokvare vam vezu ili šansu da je ostvarite. Bićete neodoljivi, a to ima svojih mana. POSAO: Povoljan period za kreativce. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: Imaćete sreću u ljubavi i okolnosti će vam biti naklonjene. POSAO: Možda ćete započeti sa dodatnim poslom, ili će vam prijatelji pomoći u potrazi za poslom. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Informer

 

RAK

LJUBAV: Vaše raspoloženje će se češće menjati nego inače, jer ćete biti naglašeno osetljivi. POSAO: Problemi u procesu rada ili administrativni problemi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV 

LJUBAV: Bićete hladni i distancirani, što će doprineti pogoršanju ljubavnog odnosa. POSAO: Moguće je da ćete imati premalo posla, tako da ćete brinuti za egzistenciju. ZDRAVLJE: Loše. 

DEVICA 

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko s kim možete imati samo tajnu vezu. POSAO: Bićete odlični u obavljanju više poslova u isto vreme. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Bićete šarmantni, zbog čega možete očekivati pozitivne promene. POSAO: Uživaćete u radu. Vi ste odgovorni, ali nije uvek slučaj da uživate dok radite. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

 

ŠKORPIJA  

LJUBAV: Očekivaćete pozitivna dešavanja, sa razlogom. Sigurno ćete imati prilike za kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Imaćete manjih problema u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC  

LJUBAV: Izgleda da ćete preterati sa flertovanjem na radnom mestu. Zbog toga će biti više zainteresovanih. POSAO: U povoljnom ste periodu za karijeru. Imaćete sreće. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC  

LJUBAV: Kontakt sa nekim ko je zaista privlačan i kome nećete moći da odolite, iako ćete se truditi. POSAO: Potpisaćete ugovor ili postići dogovor. Uspeh u trgovini. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA  

LJUBAV: Bićete potpuno blokirani. Bolje da ništa ne očekujete i sačekate bolje vreme za ljubav. POSAO: Ni u poslu nećete imati previše sreće, ali to je prolazna faza. ZDRAVLJE: Ukočenje.

RIBE

LJUBAV: U ovom periodu bi sva vaša preterana očekivanja mogla da se ostvare, koliko god to delovalo nemoguće. POSAO: Imaćete uspeha čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.