• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.05.2024

16:15

Horoskopski znaci koji vole da švrljaju sa strane! Ne drži ih mesto - neverstvo im je u krvi

Shutterstock

Horoskop

Horoskopski znaci koji vole da švrljaju sa strane! Ne drži ih mesto - neverstvo im je u krvi

Podeli vest

Veruje se da su neki znaci Zodijaka skloniji neveri od drugih, te da se radi o određenim tipovima karaktera koji će pre "zalutati".

Blizanci

Blizanci se često povezuju sa dvojnom ličnošću. Iako su poznati po svom šarmu, duhovitosti i prilagodljivosti, njihova nemirna priroda ih ponekad može navesti da traže uzbuđenje van veze. Njihova urođena radoznalost može ih učiniti podložnijim iskušenjima.

Strelac

Strelčevi su poznati po svom avanturističkom duhu i ljubavi prema slobodi. Iako cene iskrenost i nezavisnost, njihov strah od posvećenosti i sklonost istraživanju ponekad ih može odvesti na krivi put.

Lako ulaze u nova iskustva i mogu se boriti sa ograničenjima monogamije, pa traže uzbuđenje u vidu novih veza.

Foto: Shuterstock

 

Ovan

Ovna, prvog znaka Zodijaka, karakteriše njegova vatrena i asertivna priroda. Iako su strastveni i žestoko lojalni u vezama, njihove impulzivne sklonosti ponekad ih mogu navesti da deluju impulsivno bez razmišljanja o posledicama.

Njihova potreba za osvajanjem i uzbuđenjem može ih navesti da traže zabavu van braka ili veze.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojim intenzivnim emocijama i magnetnim ličnostima. Iako su duboko lojalni i posvećeni partneri, njihove posesivne sklonosti i strah od ranjivosti ponekad se mogu manifestovati kao ljubomora ili nepoverenje.

Nesigurnost može dovesti do toga da traže potvrdu od spoljnih izvora, što dovodi do potencijalnog neverstva.

Foto: Shuterstock

 

Lav

Lavovi su poznati po svom samopouzdanju, harizmi i potrebi za divljenjem. Iako su velikodušni i odani partneri, njihova želja za pažnjom i uvažavanjem ponekad ih može navesti da potraže nekoga izvan veze.

Njihov ego možda žudi za stalnim uveravanjem i divljenjem, što potencijalno dovodi do flertovanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija