Autor: Informer.rs

30.05.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 30. maj! Device treba da porade na otvorenoj komunikaciji sa partnerom, Blizanci će imati uvećan obim posla, a evo ko će imati sreće u ljubavi

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Imaćete mnogo manje sreće u ljubavnom životu zbog temperamentnih ispada i manjka strpljenja. POSAO: Bićete frustrirani nekim ograničenjima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK

LJUBAV: Bićete društveniji i komunikativniji nego inače, a to je najbolji način da se stvore prilike za ljubav. POSAO: Možda nećete naići na odobravanje nadređene osobe. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Možete da očekujete da danas sve ide baš onako kako želite. POSAO: Imaćete uvećan obim posla, a to će dovesti i do nekih problema i grešaka pri radu. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

RAK

LJUBAV: Bićete loše raspoloženi ili će vam problemi iz drugih sfera potpuno zaokupiti pažnju. POSAO: Moguće je da ćete ostati bez posla ili će se uslovi rada znatno pogoršati. ZDRAVLJE: Loše.

LAV

LJUBAV: Ako ste već u vezi, nemojte dozvoliti da vaš ego postane problem. POSAO: Dobri međuljudski odnosi i sreća u poslovima vezanim za putovanja. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Treba da poradite na otvorenoj komunikaciji sa partnerom. Tajne bi se mogle pokazati kao destruktivne. POSAO: Mogu vas brinuti izvesni finansijski problemi. ZDRAVLJE: Upaljeno grlo.

Informer

VAGA

LJUBAV: Dopašće vam se osoba koja nosi uniformu. Privlačiće vas aktivne i snažne ličnosti. POSAO: Imaćete neplanirane troškove zbog loših okolnosti. ZDRAVLJE: Temperatura.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko stariji ili neko iz prošlosti. POSAO: Trend je pozitivan, pogotovo ako se bavite kreativnim zanimanjem ili spekulacijama. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Upoznaćete osobu s kojom će vam biti lako da ostvarite bliskost ili koja će probuditi strast u vama. POSAO: Angažman u oblasti logistike i komunikacija. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Informer

JARAC

LJUBAV: Bićete tužni ili frustrirani situacijom. Ali pozitivna promena je na pomolu. POSAO: Možete očekivati izvesne probleme i zastoj u tokovima novca. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća dobra komunikacija sa osobom koja vam se dopada, ali ništa više od toga. POSAO: Prepreke će vas naterati da napravite promene i izmenite planove. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Niste spremni da priznate vrednost ljudima oko sebe. POSAO: Želite da radite nešto što će vam dozvoliti da pokažete sve svoje znanje i veštine. ZDRAVLJE: Stabilno.