05.06.2024.

11:01

Foto: Shuterstock

Magazin

3 fešn maga Zodijaka! Moda im je u krvi - ovo su najbolje obučeni horoskopski znaci

Kada je reč o vezi mode i astrologije, neki horoskopski znaci imaju potpuno poseban stil i ne podležu uticaju trendova.

Umesto toga, radije utiču na svet mode svojim jedinstvenim stilom, piše portal "Miss7". Ova tri znaka imaju najbolji smisao za modu.

Informer

 

Odvažni Ovnovi

Poznato je da su osobe rođene u znaku Ovna izuzetno ambiciozne. Njihova želja da uvek budu najbolji u svemu odražava se i na njihov modni stil, jer uvek žele da budu dobro obučeni. Za njih je moda više od same tkanine na koži. To je način da izraze svoju ličnost i svoju kreativnost. Koliko god samouvereni i odvažni Ovnovi bili u životu, sigurni su i u odabiru odevnih kombinacija. Ne boje se jarkih i smelih kombinacija i preferiraju odeću koja ističe njihovu odlučnost i samopouzdanje.

Glamurozni Lavovi

Osobe rođene u znaku Lava vole da budu u centru pažnje. Njihov samouvereni izgled odražava se i na odevanje, zbog čega radije biraju stvari koje privlače pažnju i mame zadivljene poglede. Bilo da se radi o svetlucavim modnim dodacima, visokim petama, jarkim bojama ili upečatljivim uzorcima, njihov stil uvek zrači glamurom i samopouzdanjem. Imaju snažan osećaj za eleganciju i luksuz, zbog čega je njihova odeća često vrlo skupa.

Informer

 

Vage istančanog ukusa

Osobe rođene u znaku Vage imaju izražen osećaj za estetiku i harmoniju. Ništa ne prepuštaju slučaju kada je u pitanju njihov izgled i vole da usklade svoje autfite kako bojama, tako i krojevima. Takođe, pridaju veliku važnost tome da njihova odeća bude savršeno usklađena do detalja. Modni dodaci, cipele i torbe uvek su dobro osmišljeni. Njihov stil često je elegantan i bezvremenski, zbog čega radije biraju klasične komade koji nikad ne izlaze iz mode i uvek ih je lako kombinovati.