• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.05.2024

12:00

5 znakova koji privlače kao magnet! Niko ne može da im odoli, gde god se pojave ukradu pažnju - evo šta ih čini fatalnima

Shuterstock

Horoskop

5 znakova koji privlače kao magnet! Niko ne može da im odoli, gde god se pojave ukradu pažnju - evo šta ih čini fatalnima

Podeli vest

Astrolozi kažu da sledećih pet znakova ima najviše harizme.

Objasnili su i razloge te podele. Ovan je jedan od znakova sa ove liste, a da li će vas astrološka procena iznenaditi?

Horoskopski znaci sa najvećom harizmom:

Ovan

Imate energiju kojom pokrećete ljude oko sebe. Vi ste uvek ona osoba koja je najveselija na zabavama, koja popravlja raspoloženje drugih. Mnogi su fascinirani tim vašim osobinama, ljudi vole da provode vreme sa vama i pažljivo vas slušaju.

Foto: Shutterstock

 

Lav

Ovaj znak je drugo ime za harizmu. Sa lakoćom skrećete pažnju na sebe. Iako na prvi pogled možete delovati nepristupačno, zapravo ste veoma velikodušni i ljubazni.

Škorpija

Prvo, ima nečeg u vašem pogledu. Kada uđete u prostoriju, svi vas primete. Imate sposobnost da očarate ljude, a da tome ni ne težite. Zanimljivo je da često i pored ovoga možete želeti da budete usamljenik.

Foto: Shutterstock

 

Blizanci

Veoma ste društveni. Komunikaciju pretvarate u vrstu umetnosti. Sjajan ste sagovorni, ali znate i da slušate. Lako stičete poverenje drugih koji se pored vas osećaju spokojno.

Bik

Vi ste veoma odlučni u tome da sledite svoje snove i time fascinirate druge. Dobrodušni ste i opušteni što je važan deo vaše harizme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Džet set

Srbija