Autor: Informer.rs

05.06.2024.

06:40

Foto: Shuterstock

Magazin

Dnevni horoskop za sredu 5. jun! Vodolije očekuje uspeh na poslu i flert sa nekim iz kruga prijatelja, a jedan znak ima tajnu simpatiju

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete imati tajnu simpatiju ili čak aferu. POSAO: Bićete vrlo motivisani sve dok imate mogućnost dobre zarade. Trenutno vas zarada najviše interesuje. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko nov, ali iz toga se ništa posebno neće razviti. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu za duhovni, ali ne i za praktičan rad. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

BLIZANCI

LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim biznisom. Dobit od putovanja. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

RAK

LJUBAV: Stabilnost ljubavnog života onima koji su u vezi, a ostalima se verovatno ništa bitno neće desiti. POSAO: Mogući manji problemi u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Vaš ili partnerov ego mogao bi da vam napravi probleme u ljubavnom životu. POSAO: Možete imati uspeha u svemu što je novo i moderno. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Nalazite se u ne baš najpovoljnijem periodu za ljubav. Moguće su dobre prilike. POSAO: Problemi u poslu izazvani promenama na radnom mestu. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Patićete što vaš ljubavni život nije onakav kakav želite. To je zato što imate prevelika očekivanja. POSAO: Moguć nesporazum i loša komunikacija sa kolegama. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

ŠKORPIJA

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je nepristupačan ili ćete razmišljati o nekome iz prošlosti. POSAO: Rad u vezi sa pružanjem intelektualnih usluga ili radom u inostranstvu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRELAC

LJUBAV: Bićete zainteresovani za seks, ali ne i za emotivnu vezu. POSAO: Ako se bavite sportom, ovo će biti vrlo povoljan dan za vas jer ste puni energije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Dan će biti pun prilika za aktivnu zabavu i kontakt sa privlačnim osobama. POSAO: Bićete skloni riziku i spekulisanju, ali vama se rizik obično ne isplati. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

Informer

VODOLIJA

LJUBAV: Moguć je flert sa nekim iz kruga prijatelja ili uzbudljiva nova poznanstva. POSAO: Možete doživeti neočekivan uspeh. Podrška osobe od uticaja. ZDRAVLJE: Povedite više računa o zdravlju.

RIBE

LJUBAV: Bićete pomalo depresivni, što može da pošalje pogrešnu poruku partneru. Najbolje bi bilo da objasnite svoje duševno stanje. POSAO: Administrativni problemi. ZDRAVLJE: Infekcija grla.