Autor: Informer.rs

06.06.2024.

06:40

Foto: Shuterstock

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 6. jun! Vagama je izuzetno povoljan period za karijeru, a jedan znak upoznaje nekog novog i započinje emotivnu vezu

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:


OVAN

LJUBAV: Položaj planeta će naglasiti vaš buran temperament, zbog čega ćete imati nestabilan ljubavni život. POSAO: Bavićete se nekretninama ili kreativnim radom. ZDRAVLJE: Moguća infekcija.

BIK

LJUBAV: Danas ćete biti posebno zainteresovani za dugotrajnost i ozbiljnost veze, ali nećete uspeti da nađete ono što tražite. POSAO: Bez promena na planu karijere. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama i povredama.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaš šarm će biti neprikosnoven i uspećete da se pokažete u najboljem svetlu. POSAO: Moguć pozitivan razvoj događaja čime god da se bavite, ali i opterećenost obavezama. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

RAK 

LJUBAV: Vaša priroda će vam sigurno pribaviti neku priliku za ljubav, jer ste uvek i svuda popularni bez obzira na vašu stidljivost. POSAO: Imaćete administrativnih problema. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV 

LJUBAV: Ako ste sami, možete upoznati nekoga s kim ćete vrlo lako uspostaviti emotivnu vezu. POSAO: Moguće je poslovno putovanje ili povezivanje sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

DEVICA 

LJUBAV: Bićete zainteresovani za čulne užitke i fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: U ovom periodu ste posebno zainteresovani za poboljšanje materijalnog stanja. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

VAGA 

LJUBAV: Moguća je da ćete krizirati u ovoj sferi. Nagomilavanje negativne energije će dovesti do problema. POSAO: Pozitivan period za posao i karijeru, mogući su krupni pomaci u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Danas nećete umeti da na pravi način pokažete svoje emocije niti ćete za to imati prilike. Blokada u sferi ljubavi. POSAO: U ovom periodu biste mogli imati finansijskih poteškoća. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC 

LJUBAV: Imaćete prilike da budete u društvu osoba s kojima delite iste poglede na svet i interese. POSAO: Moguće je da ćete želeti da nađete novi posao jer se osećate kao da ste se zaglavili u mestu. ZDRAVLJE: Slabije.

Informer

JARAC 

LJUBAV: Osoba sa kojom ste neće vam oprostiti zanemarivanje, pa vodite računa da joj ne uskratite pažnju. POSAO: Mogući problemi vezani za međuljudske odnose na poslu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća je pozitivna komunikacija sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete imati problema u karijeri zbog nepoštenja drugih osoba ili nekih negativnih okolnosti. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Možda razvijete osećanja za nekog ko je stariji od vas ili nekoga koga dugo poznajete. POSAO: Vaša poslovna situacija će biti donekle problematična, ali to neće biti ništa što nećete uspeti da savladate. ZDRAVLJE: Solidno.