Autor: Informer.rs

08.06.2024.

18:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Otkrivamo šta svaki horoskopski znak želi u seksu! Ovo sigurno niste znali

Evo šta svaki horoskopski znak posebno voli u seksu:

Ovan 

Ovnovi su poznati po svojoj strasti i energiji u krevetu. Vole da preuzmu inicijativu i da budu dominantni.

Oni uživaju u avanturističkim i dinamičnim seksualnim iskustvima. Takođe cene partnera koji je samouveren i spreman da istražuje nove stvari.

Spontanost i uzbuđenje su ključni za zadovoljavanje Ovna.

Informer

Bik

Bik voli senzualnost i spor, promišljen pristup seksu. Oni uživaju u dugoj predigri i fizičkom dodiru.

Oni cene udobnost i luksuz i vole da stvaraju romantičnu atmosferu.

Posebno će ih zadovoljiti partner koji ume da ih mazi i daje im osećaj sigurnosti i stabilnosti. Za Bika, seks je umetnost koju treba ceniti i uživati u njoj.

Blizanci 

Blizanci su radoznali i vole raznolikost u svom seksualnom životu. Oni uživaju u verbalnoj komunikaciji i često ih pokreće razgovor pre, tokom i posle seksa.

Oni cene partnera koji je otvoren za eksperimentisanje i promene. Rutina im brzo dosadi, pa im je važno da seks bude dinamičan i stimulativan.

Inteligencija i duhovitost u krevetu su veliki plus.

Informer

 

 

Rak 

Rakovi su emotivni i traže duboku emocionalnu vezu u seksu.

Uživaju u intimnim i nežnim trenucima, a predigra im je veoma važna.

Oni cene partnera koji je pažljiv i razume njihove potrebe. Vole da stvore bezbedno okruženje gde se mogu potpuno opustiti. Za Rakove, seks je izraz ljubavi i povezanosti.

Lav 

Lavovi vole da budu u centru pažnje i uživaju u dramatičnom i strasnom seksu.

Oni cene komplimente i divljenje svojih partnera. Oni uživaju u igranju uloga i fantaziji koji im omogućavaju da pokažu svoju kreativnost.

Posebno će ih oduševiti partner koji ume da ih pohvali i učini da se osećaju važnim. Seks za Lava mora biti intenzivan i nezaboravan.

Devica

Device su detaljne i analitične, što se ogleda u njihovom pristupu seksu.

Ovaj znak uživa u čistoći i urednosti, i cene partnera koji ih drži blizu sebe.

Predigra i postepeno podizanje napetosti su veoma važni za Device. Oni vole da udovolje svom partneru i veoma su osetljivi na njegove potrebe. Seks za Devicu je kombinacija fizičke i mentalne stimulacije.

Informer

Vaga 

Vage cene estetiku i harmoniju, što se odražava i na njihov seksualni život. Oni uživaju u romantičnoj i elegantnoj atmosferi.

Seks za njih treba da bude uravnotežen i obostran, a predigra je veoma važna. Oni cene partnera koji je nežan i pažljiv i voli da stvara prijatno okruženje.

Uživaju u telesnoj harmoniji i estetski dopadljivom iskustvu, tako da u njihovoj garderobi uvek postoji zavodljiva kombinacija namenjena seksu. 

Škorpija

Škorpije su intenzivne i strastvene, a seks za njih predstavlja duboku emocionalnu i fizičku vezu.

Vole da istražuju mračnije i dublje strane seksualnosti. Oni cene partnera koji je otvoren za intenzivna i ponekad ekstremna seksualna iskustva.

Za Škorpije je poverenje ključno, jer im omogućava da se potpuno predaju. Seks sa Škorpijom je često duboko transformativan i moćan.

Informer

Strelac 

Strelčevi su avanturistički nastrojeni i vole da istražuju nove stvari u seksu. Cene slobodu i spontanost, pa im je važno da njihov seksualni život bude uzbudljiv i dinamičan.

Oni uživaju u putovanjima i egzotičnim iskustvima koja mogu da unesu u svoj seksualni život. Posebno će ih obradovati partner koji deli njihov entuzijazam.

Seks za Strelca treba da bude zabavan i pun energije.

Informer

Jarac 

Jarčevi su ozbiljni i odgovorni, ali u seksu mogu biti veoma strastveni i odani. Oni cene stabilnost i pouzdanost i vole kontrolu i strukturu.

Oni uživaju u seksualnim iskustvima koja su dobro planirana i izvedena.

Posebno će ih oduševiti partner koji može da kombinuje strast sa praktičnošću. Seks za Jarca je kombinacija strasti i discipline.

Vodolija

Vodolije su nekonvencionalne i vole da eksperimentišu u seksu. Oni cene intelektualnu stimulaciju i često ih uzbuđuju razgovori o neobičnim temama.

Oni uživaju u slobodnom i nekonvencionalnom pristupu seksu. Posebno će ih zadovoljiti partner koji je otvoren za inovacije i promene. Seks za Vodolije treba da bude jedinstven i pun iznenađenja.

Informer

Ribe


Ribe su emotivne i senzualne, traže duboku emocionalnu vezu u seksu.

Uživaju u romantičnoj i maštovitoj atmosferi. Oni cene partnera koji je nežan i pažljiv i voli da stvara intimne trenutke.

Seks za Ribe se često povezuje sa dubokim emocijama i duhovnošću. Posebno će ih zadovoljiti partner koji može da razume njihove emocionalne dubine.