Autor: Informer.rs

10.07.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za sredu 10. jul! Jarčevima promene na poslu, a evo ko ima sreće u ljubavi

OVAN

LJUBAV: Kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Vaša energija će biti na visokom nivou, ali će i zahtevnost posla da poraste. Ipak, sve ćete uspeti da postignete. ZDRAVLJE: Infekcije.

BIK 

LJUBAV: Biće vam lako da uspostavite harmoniju u odnosu jer ste skoro uvek spremni da popustite. POSAO: Mogući su kadrovske promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Moguća je ljubav na daljinu ili sa nekim koga ćete upoznati na putovanju. POSAO: Uspeh u oblasti turizma, obrazovanja i svega što ima veze sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Odlično.

RAK  

LJUBAV: Imate sreće u ljubavi, ali baš zbog toga možete imati problema. Obilje dobrih prilika će vas baciti na muke. POSAO: Problemi za one koji rade sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

LAV  

LJUBAV: Vaša strastvena priroda će doći do izražaja. Kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Povoljan period za one koji nešto proizvode i koji su kreativni. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA 

LJUBAV: Izabrana osoba će imati prevelika očekivanja, zbog čega ćete se osećati neadekvatno. POSAO: Vaš radni elan je na visokom nivou, zbog generalnog viška energije. ZDRAVLJE: Prehlada.

VAGA 

LJUBAV: Moguća je veza sa osobom koja vam se već duže vreme dopada. POSAO: Donećete bitne odluke za karijeru i to kako će izgledati u budućnosti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

ŠKORPIJA

LJUBAV: Nećete biti u prilici da nađete ljubav, ali ako izađete, sigurno ćete imati prilike za flert. POSAO: Bićete opterećeni poslovnim obavezama koje ste odlagali. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete problema da održite harmoniju u odnosu. Fizička komponenta ljubavi će partneru biti vrlo bitna. POSAO: Popularnost će vam porasti, što možete iskoristiti. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Možete dobiti poklon od nekog ko vas voli ili ćete vi prijatno iznenaditi osobu koju volite. POSAO: Moguća negativna promena i neke prepreke ili blokada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Informer

VODOLIJA  

LJUBAV: Moguće je da će vam se mnogo dopasti osoba sa kojom radite ili neko koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Povoljan period za umetnike. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

RIBE  

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko za vas nije zainteresovan ili mislite da nije. POSAO: Vaša karijera će trpeti zbog onih koji su vam nadređeni. ZDRAVLJE: Solidno.