• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.07.2024

20:00

Mesec rođenja žene otkriva mnogo! Januar daje najizdržljivije, a evo koje će vam zagorčati život ako ih povredite

Shuterstock

Horoskop

Mesec rođenja žene otkriva mnogo! Januar daje najizdržljivije, a evo koje će vam zagorčati život ako ih povredite

Podeli vest

Žene rođene u martu su najosetljivije žene. Žene rođene u junu su vrlo oprezne. Često su ranjive i nesigurne, ali pri tome, toliko su dobre da nikad neće biti osvetoljubive. Ne vole sukobe, imaju dobru intuiciju, koja im pomaže u izbegavanju konflikata.

Za razliku od astrologije, o tome kako mesec u kojem smo rođeni utiče na naš karakter, postoje i određeni naučni dokazi, prenosi uspesnazena.com.

Nema sumnje da temperament, karakter i sudbina žene zavise ne samo od njenog vaspitanja i životnog iskustva. Rođenje u određenom mesecu, može dosta da kaže o ženi.

Januar

U ovom mesecu na svet dolaze najstrpljivije i najizdržljivije žene. Često su one obdarene crtama stoičkog, muškog karaktera. One se, sigurno neće žaliti. Radije će same, ponosno i samostalno, rešavati sve svoje probleme.

Januarske žene ne vole sve što se tiče čišćenja i sređivanja kuće, ali u kuhinji i spremanju jela – imaju talenta.

Februar

Žene rođene u februaru su uporne, tvrdoglave, osetljive i mogu biti osvetoljubive. Imaju prilično složen karakter. Kod njih se događaju nervni slomovi, ali u isto vreme, prisutan je poprilično visok nivo samokontrole.

Ne boje se poteškoća, odluke donose ekspeditivno, ne razmišljajući dugo. Zbog žurbe, nisu uvek tačne. Odlično manipulišu ljudima, i zato često imaju dobru karijeru. Veoma vole decu.

Foto: Shuterstock

 

Mart

Žene rođene u martu su najosetljivije žene. Vrlo su osećajne i ranjive. Često pokazuju tvrdoglavost, što na kraju, ide na njihovu štetu. Umeju da budu nesigurne i često se smatraju nesrećnima.

Ovim ženama je, zbog njihove sramežljivosti, zaista teško da dođu do uspeha. Priroda im je podarila krhkost i šarm, zato one, tako često, privlače muškarce – zaštitnike.

April

April je mesec hrabrih, upornih i motivisanih žena. Savršenim dodatkom smatra se racionalnost i praktičnost. One uvek znaju što žele, zato polako, ali sigurno postižu željeno.

Ove žene nikako ne podnose nestabilnost. Emocije i osećanja su im uvek na prvom mestu, iza racionalnog razmišljanja.

Maj

U maju se rađaju samostalne i zahtevne, beskompromisne i odlučne žene. Ne opraštaju lako nikome, može doći i do razvoda, mada će kasnije, neminovno žaliti.

To su tvrdoglave žene – lideri, zato je njima lakše da postanu šefovi, nego da pronađu muža. Za prioritet stavljaju sve materijalno.

Jun

Junske žene su vrlo oprezne. Često su ranjive i nesigurne, ali pri tome, toliko su dobre da nikad neće biti osvetoljubive.

Ne vole sukobe, imaju dobru intuiciju, koja im pomaže u izbegavanju konflikata. Postupaju prema raspoloženju.

Jul

U ovom jesecu rađaju se skromne i stidljive žene. Često brinu i stalno se bave samoispitivanjem. Ceo njihov život je potčinjen raspoloženju.

Skromne i romantične, u stanju su duboko da osećaju, ali nikad to ne pokazuju. Dom i porodica su za ove žene najvažnija stvar u životu.

Foto: Shuterstock

 

Avgust

Najponosnije i najnezavisnije žene su rađaju u ovom mesecu. One su dobre i plemenite, ali vrlo željne moći. Vole da budu u centru pažnje, jako cene nezavisnost.

Imaju veliku harizmu i uprkos mnoštvu zainteresovanih muškaraca, najviše vrednuju porodične odnose. Vrlo su iskrene i pristojne žene, zato su često podložne prevari.

Septembar

Ove dame su emotivne i temperamentne. Od drugih žena razlikuju se razboritošću i proračunatošću. Veoma su samoljubive i pomalo škrte, zato se teško odvajaju od novca i vraćaju dugove.

Vole da buud u društvu, ali uvek traže vlastitu korist. Vrlo su ljubomorne, izuzetno su pedantne i znaju dobro da kuvaju.

Oktobar

U oktobru se rađaju vrlo jednostavne u komunikaciji, odgovorne i oštroumne žene. Umereno su praktične, ali u isto vreme i velikodušne.

Odluke donose vrlo oprezno. Imaju dobru memoriju. Vrlo su principijelne, i ne opraštaju izdaju, mada uvek pokušavaju da sačuvaju porodicu, u kojoj zauzimaju lidersku poziciju. Odlične su domaćice.

Novembar

Proračunate i sebične žene. Vrlo su jake ličnosti sa dobrom intuicijom. Njihovi supružnici će morati da prihvate činjenicu da se njihovo mišljenje neće često uzimati u obzir.

Vrlo su ekonomične. Strasne su u ljubavi i temperamentne. Vole duboko i jako.

Foto: Shuterstock

 

Decembar

Žene rođene u ovom zimskom mesecu su emotivne žene sa eksplozivnim karakterom. Uporne i neustrašive, postizaće uspeh nadilazeći sve prepreke. Vrlo su komunikativne, romantične, idealistične, dobre su prijateljice.

Ne odlikuju se štedljivošću i vrlo su temperamentne, tako da u porodičnom životu često imaju poteškoće.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Džet set

Srbija