Autor: Informer.rs

11.07.2024.

06:40

Foto: Shuterstock

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 11. jul! Ovnovi preterano troše, Lavovi imaju previše posla, a evo ko flertuje na radnom mestu

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Bolje je da ništa posebno ne očekujete i sačekate bolje vreme za ljubav. POSAO: Preterano ćete trošiti ili ćete nesmotreno ulagati novac. ZDRAVLJE: Prevelik apetit.

BIK

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko nosi uniformu. Ako ste već u vezi, moguća je svađa sa partnerom. POSAO: Uspeh u obrazovanju i radu u medijima ili industriji zabave. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim možete imati samo tajnu vezu. POSAO: Uspeh onima koji se bave trgovinom, pogotovo na malo. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

RAK

LJUBAV: Bićete omiljeni. Možda nećete uspeti da odolite, a da ne flertujete, čak i ako ste u vezi. POSAO: Povoljan dan za one koji se bave kreativnim poslom. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za osobe koje žive u nekoj stranoj zemlji. POSAO: Moguće je da ćete imati previše posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Bićete usmereni na druge oblasti života, zbog čega ne možete očekivati događaje u ovoj sferi. POSAO: Mogući problemi u odnosu sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

VAGA

LJUBAV: Pozitivna dešavanja. Imaćete prilike za kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Blaga nestabilnost ili promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Povišena masnoća ili šećer u krvi.

ŠKORPION

LJUBAV: Vaše raspoloženje će biti promenljivije nego inače, što će loše uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Mogući problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

STRELAC

LJUBAV: Mogući nesporazumi u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Velika energija i volja za rad će impresionirati vaše nadređene. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni organi.

Informer

JARAC

LJUBAV: Imaćete sreću da na prvi pogled privučete nekog zanimljivog. POSAO: Možda ćete naći dodatni posao ili će vam prijatelji pomoći u potrazi za novim poslom. ZDRAVLJE: Upala mišića.

VODOLIJA

LJUBAV: Izgleda da ćete besramno flertovati na radnom mestu i uživaćete u tome. POSAO: U povoljnom ste periodu za karijeru. Imaćete sreće. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Iako je vaš pojam morala drugačiji i rastegljiviji od uobičajenog, imaćete nekih moralnih dilema u ljubavi. POSAO: Poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.