Autor: Informer.rs

19.07.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za petak 19. jul! Vodolije flertuju sa nekim ko je zauzet, a evo koga očekuju promene na poslu

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Može vam se lako desiti da vam se dopadne neko ko živi daleko, ali to je beznadežna ljubav. POSAO: Vaša poslovna pozicija će biti ugrožena. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK

LJUBAV: Dramatični događaji u vašem ljubavnom životu. U najmanju ruku su moguće ljubomorne scene. POSAO: Problemi sa finansijama i neočekivan gubitak novca. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete vrlo nezadovoljni ljubavnim životom, a i dan je krajnje nepovoljan za ljubav. POSAO: Problem u partnerskom poslu i nemogućnost postizanja dogovora. ZDRAVLJE: Infekcija.

Informer

RAK

LJUBAV: Doživećete neke dublje i intenzivnije emocije koje će vas pomalo uplašiti. POSAO: Mogući nepredviđeni troškovi. Nećete se ponašati racionalno. ZDRAVLJE: Problem sa tiroidom.

LAV

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada, ali nećete imati prilike za fizički kontakt. POSAO: Imaćete brojne problem u procesu rada. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

DEVICA

LJUBAV: Prolazite kroz period pun problema i iskušenja. POSAO: Problemi pravne ili administrativne prirode, kao i problemi u vezi sa logistikom. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

Informer

VAGA

LJUBAV: Loše okolnosti ili okruženje će negativno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Mogući su problemi i zato je najbolje da ništa bitno ne preduzimate u ovom periodu. ZDRAVLJE: Aritmija.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Nestabilnost u sferi ljubavi. Ako ste već u vezi, moguće je neslaganje ili čak svađa sa izabranom osobom. POSAO: Nećete biti sposobni da ostvarite planirano. ZDRAVLJE: Neuralgija.

STRELAC

LJUBAV: Moguća svađa. Tvrdoglavost i inat bi mogli da vam unište vezu. POSAO: Promene za one koji se bave privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Bol u predelu kuka.

Informer

JARAC

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome ko nije zainteresovan za vas. Ovo nije dan kada možete doživeti ljubav. POSAO: Administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete koketni, a zbog toga možete imati i problema. Moguće je da se upustite u flert sa nekim ko je već zauzet. POSAO: Problem sa nadređenima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Najbolje je da danas ne očekujete pozitivne događaje u ljubavnom životu, jer ćete biti loše volje. POSAO: Moguće su promene, pogotovo ako imate partnerski posao. ZDRAVLJE: Zubobolja.