Autor: Informer.rs

20.07.2024.

09:30

Foto: Shuterstock

Magazin

Dnevni horoskop za subotu 20. jul! Bikovi su uspešni na poslu, a evo ko ima probleme u ljubavi

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Bićete nezadovoljni ako ste u vezi, jer će vam sloboda biti najvažnija. Želite novi početak. POSAO: Moguće je da ćete se osećati sputano u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Bićete društveniji nego inače, zbog čega ćete sigurno ostvariti nove kontakte i stvoriti prilike za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete doživeti manji uspeh. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Bitna vam je mogućnost da uživate, koju omogućava stabilnost u ljubavnom životu. POSAO: I dalje je vaš radni elan na visokom nivou. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Informer

RAK

LJUBAV: Bićete zatvoreni, zbog čega se ne možete nadati uspehu ni sreći u ljubavnom životu ako ste sami. POSAO: Nema promena u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, pogotovo ako odete na neko mesto zabave. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s javnim nastupom ili obrazovanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Mogući su manji problemi u ovoj sferi, jer ćete i vi i partner imati prevelika očekivanja. POSAO: Uspeh ako se bavite pružanjem intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

VAGA

LJUBAV: Osećaćete se pomalo obeshrabreno, ali ne treba da brinete jer je to samo trenutna faza. POSAO: Možete imati administrativnih ili pravnih problema. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Odlična komunikacija s osobom koja vam se dopada. Razgovor je nešto od čega sve dobro počinje. POSAO: Nadate se novčanoj infuziji, ali to se neće dogoditi. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC

LJUBAV: U ovom periodu ste više zainteresovani za prijateljske odnose nego za romantične. POSAO: Bitno je da ne rizikujete u poslu već da idete na sigurno. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

JARAC


LJUBAV: Ovo je period u kom možete imati problema u ljubavnom životu zbog toga što vam nedostaje empatija. POSAO: Potrošićete previše energije na posao. ZDRAVLJE: Infekcija.

VODOLIJA

LJUBAV: Izabrana osoba će se posebno interesovati za čulna zadovoljstva. POSAO: Možete imati neki nesporazum s nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Bićete okrenuti drugim oblastima života. POSAO: Možete doživeti promene koje će podrazumevati nove obaveze ili učenje novih veština. ZDRAVLJE: Osetljivo.