10.08.2024.

20:00

Foto: Shuterstock

Magazin

Ljubavni horoskop do 17. avgusta! Lavovima sledi turbulentan period, Jarčevima avantura na poslu, a evo čije se tajne razotkrivaju

OVAN

Naredni period ne obećava kada je ljubav u pitanju. Izgleda da se nećete baviti svojim ljubavnim životom, a ako ste već u vezi, onda je moguća nestabilnost zbog vaše naravi. Kontrolišite svoj temperament.

BIK

Izašli ste iz perioda u kome ste bili sposobni da šarmirate baš svakoga, i iako ste vi uvek zanimljivi i privlačni, ipak ćete naredne nedelje imati nešto manje sreće u ljubavnom životu. Moraćete da se naviknete na nove okolnosti.

BLIZANCI

Naredne nedelje ćete biti zaljubljivi, ali ćete skrivati svoja osećanja. Vaše burne emocije će podsticati fantaziju, ali vi nećete aktivno pokušavati da osvojite osobu koja vam se dopada. Ako ste već u vezi, moguće je neslaganje sa partnerom.

Informer

 

RAK

Niste raspoloženi da se bavite drugima i ljubavnim životom. Imate potrebu da se bavite sobom i obnovite zalihe energije. To znači da svakako nećete naći ljubav u narednom periodu, a ako ste već u vezi, ovakav stav će doneti probleme.

LAV

Vaš poslovni uspeh i jaka energija privući će pažnju i samim tim obezbediti više kontakata i šansi u ljubavnom životu. Ako ste već u vezi, ući ćete u burniji period, u kom neće biti harmonije.

DEVICA

Bićete puni ljubavi i želje da budete sa nekim, a i vaša spoljašnjost će biti još privlačnija zbog prisustva planete Venere u vašem znaku. Pripremite se da iskoristite vrlo povoljan period za ljubav u koji ulazite od naredne nedelje.

VAGA

Uglavnom možete očekivati komunikaciju sa mlađim i zanimljivim osobama, ali ne obavezno dovoljno privlačnim da biste se zainteresovali za njih. Ipak, ako već postoji neko ko vam se dopada, dobra komunikacija će vam pomoći da produbite odnos.

ŠKORPIJA

Imaćete prilike za izlazak i neće nedostajati zabave u vašem životu, ali izgleda da će nedostajati prilika za ljubav. Svi će vam biti dosadni, a ako neko pokaže interes za vas, to će biti osoba koja vas uopšte ne fascinira.

Informer

 

STRELAC

Vaš ljubavni život će od naredne sedmice postati mnogo mirniji. Ako ste već u vezi, očekujte bolje slaganje sa partnerom i rešavanje problema. Ako ste sami, upoznaćete barem jednu osobu koja će vas zainteresovati.

JARAC

Biće prilika za romansu, i to na radnom mestu. Bilo šta što ima veze sa obavljanjem dnevnih obaveza ili sa zdravljem obezbediće vam prilike za flert ili čak ozbiljnu romansu.

VODOLIJA

Naredne nedelje ćete se potruditi da više izlazite i budete društveniji. Vaše dobro raspoloženje i sklonost uživanju biće privlačni i doneće vam priliku za romansu. Treba samo da se prepustite impulsima.

RIBE

U narednom periodu ćete imati tendenciju da budete neiskreni u odnosu. To je i inače za vas karakteristično. Biće problema jer će se otkriti vaše tajne i bilo šta što pokušavate da sakrijete.