• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2024

07:25

Radoznali i skloni avanturama! Ova 3 horoskopska znaka su najveći preljubnici - prevara im je u krvi

Shutterstock

Horoskop

Radoznali i skloni avanturama! Ova 3 horoskopska znaka su najveći preljubnici - prevara im je u krvi

Podeli vest

Postoje horoskopski znaci koji su poznati po svojoj sklonosti da varaju. Naročito se ističu ova 3 znaka.

Iako prevara može biti rezultat mnogih faktora, neki znaci horoskopa su skloniji varanju svojih partnera zbog specifičnih osobina svoje prirode.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvosmislenoj prirodi, radoznalosti i potrebi za stalnom stimulacijom. Oni su društveni leptiri koji uvek traže nova iskustva i informacije. Ova sklonost često može da ih dovede do prevara jer su u stalnoj potrazi za nečim što će im održati interes.

Vaga

Vage su poznate po svojoj potrebi za harmonijom i lepotom, ali i po nesigurnosti i potrebi za stalnom potvrdom. Šarmantne su i lako privlače pažnju drugih, što ih često dovodi u situacije u kojima su skloni prevari. Vage žele da budu voljene i obožavane, što može rezultirati traženjem pažnje izvan veze.

Foto: Shuterstock

 

Vage ne podnose nesklad ili sukob pa, umesto da se suoče s problemima u vezi, traže beg kroz prevaru. Njihova sklonost prema flertu i potreba za stalnim balansiranjem često ih dovodi u iskušenje.

Strelac

Strelčevi su poznati po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturama. Oni su uvek u potrazi za novim iskustvima, što ih čini sklonima prevari. Strelčevi ne vole osećaj vezanosti i ograničenja pa često traže izlaz kroz nove romantične avanture.

Varaju jer cene svoju slobodu iznad svega. Njihova potreba za nezavisnošću i istraživanjem novih horizonata može ih dovesti do toga da traže uzbuđenje izvan veze. Strelčevi vole avanture i izazove, a monogamija im često deluje kao prepreka. Za njih prevara nije uvek znak emocionalne nepovezanosti sa partnerom, već potreba za prostorom i slobodom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

TATA!
Olimpijske igre

TATA!

Plače Novak, plače Srbija, ma plače ceo svet! Sportski Bogovi na kraju sve kockice postave na mesto.

05.08.2024

07:04

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija