• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2024

19:00

Sutra stiže retrogradni Merkur! 3 znaka očekuje katastrofalan period, a evo ko će ostati bez para

Shutterstock

Horoskop

Sutra stiže retrogradni Merkur! 3 znaka očekuje katastrofalan period, a evo ko će ostati bez para

Podeli vest

Merkur, planeta komunikacije i logičkog rasuđivanja, kreće sutra (5. avgust) svojim retrogradnim hodom i tim tempom će nastaviti do 30. avgusta. Poznata astrološkinja Vasilisa Volodina tvrdi da će ovaj astrološki period posebno pogoditi tri horoskopska znaka.

Horoskop za avgust će zbog uticaja retrogradnog hoda Merkura biti vrlo težak za tri znaka, a to su Ovan, Škorpija i Riba.

Retrogradni Merkur donosi probleme, ali ne treba zaboraviti da ovaj period ujedno pruža priliku da završite započeti posao, preispitate svoje prioritete i poboljšate odnose sa drugima.

Foto: Shutterstock

 

 

Za Ovnove, Škorpije i Ribe važno je da ostanu mirni, izbegavaju impulsivne odluke i fokusiraju se na ono što je najvažnije.

Ovan

Za Ovna će ovaj period biti posebno stresan.

Vaše aktivnosti i želja za novim dostignućima mogle bi da naiđu na neočekivane prepreke i da donesu jake sukobe. Budite spremni na činjenicu da se vaši planovi mogu promeniti u poslednjem trenutku, a razmirice i nesporazumi će postati česti gosti u vašem životu ovog avgusta.

Pokušajte da izbegnete impulsivne odluke i ostanete mirni, čak i ako se situacija čini beznadežnom. Takođe je važno obratiti pažnju na svoje zdravlje i štedeti snagu na poslu.

Foto: Shutterstock

 

 

Škorpija

Za Škorpije, retrogradni Merkur donosi izraženu potrebu da preispitaju svoje prioritete.

Vaša navika da živite punim plućima i ništa ne propuštate, može vas dovesti do sagorevanja, pa je važno da usporite i završite projekte koje započnete.

U suprotnom, ovaj avgust mogao bi za vas da znači psiho-fizički slom i vrlo loš osećaj usled ogromnog stresa. Pokušajte da ne budete zaokupljeni malim stvarima i fokusirajte se na zaista važne stvari.

U avgustu vas očekuje i obnavljanje nekih starih odnosa i zaboravljenih kontakata.

Foto: Shutterstock

 

 

Riba

Za Ribe će ovaj period označiti period fnansijske nestabilnosti, pa je važno pažljivo planirati svoje troškove i izbegavati velike kupovine.

U vašem ličnom životu mogu se pojaviti nesporazumi i svađe, pa pokušajte da budete tolerantniji i pažljiviji prema svojim najmilijima.

Ne donosite ishitrene zaključke i odluke, dajte sebi vremena da razmislite i analizirate situaciju. Ovo će vam pomoći da izbegnete mnoge probleme i održite harmoniju u vašoj vezi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp u Medveđi
Politika

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp u Medveđi

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom Đorđe Milićević otvorio je večeras u selu Medveđa tematski kulturno-obrazovni kamp u kom učestvuju deca srpskog porekla iz Rumunije i Bosne i Hercegovine, dok su im domaćini mališani iz Trstenika i Kraljeva.

04.08.2024

20:07

Bivša vlast je dala eksploataciono pravo Rio Tintu: Danas se bune i protiv Rio Tinta i protiv litijuma i protiv rudarstva!
Politika

Bivša vlast je dala eksploataciono pravo Rio Tintu: Danas se bune i protiv Rio Tinta i protiv litijuma i protiv rudarstva!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je prethodna vlast, promenama zakona 2006. i 2011, de jure dala eksploataciona prava Rio Tintu, pošto je zakon promenila tako da samo onaj ko ima istražna prava može da dobije i eksploataciona prava i naglasila da je to priznao i profesor geologije u penziji Zoran Stefanović.

04.08.2024

19:52 >> 19:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija