• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

03.08.2024

08:47

Sutra tačno u 13.13 časova stiže događaj koji menja našu sudbinu! Mlad Mesec u Lavu donosi novi početak za 3 znaka

Shutterstock

Horoskop

Sutra tačno u 13.13 časova stiže događaj koji menja našu sudbinu! Mlad Mesec u Lavu donosi novi početak za 3 znaka

Podeli vest

Pred nama je važan astrološki događaj, a to je mlad Mesec koji se odigrava sutra u 13.13 minuta u vatrenom znaku Lava. Mlad Mesec podrazumeva da u narednih dve nedelje okrećemo novi list u životu. Ovaj astrološki događaj najviše će uticati na Lavove, Strelčeve i Ovnove.

Mlad Mesec u Lavu je astrološki događaj koji donosi snažnu energiju, entuzijazam i kreativnost. Lav je vatreni znak poznat po svojoj hrabrosti, samopouzdanju i želji za pažnjom.

Kada je mlad Mesec u Lavu, otvara se mogućnost za nove početke u oblastima koje su povezane sa samopouzdanjem, stvaralaštvom i izražavanjem lične moći.

Kreativnost 

Ovo je idealno vreme za započinjanje kreativnih projekata, bilo da je reč o umetnosti, pisanju, dizajnu ili bilo kojoj drugoj oblasti gde možete da izrazite svoju jedinstvenost i talenat.

Hrabrost

Lav vlada srcem, a mlad Mesec u ovom znaku inspiriše nas da budemo hrabri, da preuzimamo rizike i da se postavimo u prvi plan. Ovo je trenutak da se oslobodite strahova i verujete u sebe.

Romantika

Lav je takođe povezan sa ljubavlju i romantikom. Ovo je povoljno vreme za početak novih ljubavnih veza ili za oživljavanje strasti u postojećim odnosima. Ljudi će biti skloniji izražavanju emocija i pokazivanju naklonosti.

Foto: Shutterstock

 

 

Vođstvo

Lav je znak lidera, pa ovaj mlad Mesec može doneti prilike za preuzimanje vođstva, bilo u profesionalnom ili ličnom životu. Možete se osećati motivisano da preuzmete kontrolu i vodite druge ka cilju.

Zabava

Ovo je vreme za uživanje i slavljenje života. Organizovanje zabava, okupljanja sa prijateljima i porodicom, kao i učestvovanje u zabavnim aktivnostima može vam doneti veliku radost i ispunjenje.

Kako iskoristiti energiju mladog Meseca u Lavu?

Iskoristite energiju mladog Meseca za postavljanje jasnih ciljeva i namera koje su povezane sa vašim samopouzdanjem, kreativnošću i ljubavlju. Ne plašite se da preuzmete inicijativu i rizikujete u oblastima koje vam mogu doneti rast i uspeh.

Proslavite svoje talente, postignuća i jedinstvenost. Budite ponosni na sebe i ono što radite. Otvoreno pokažite ljubav i naklonost prema onima koje volite. Organizujte romantične ili zabavne aktivnosti koje će vam doneti radost.

Mladi Mesec u Lavu je moćan trenutak za lični rast i ispunjenje, pružajući nam priliku da zablistamo u punom sjaju i ostvarimo svoje želje i ambicije.

Mlad Mesec biće sutra, 4. avgusta u znaku Lava, a podrazumeva priliku za započinjanje nečeg novog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija